Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Zna li netko nekoga tko popravlja kardane od prikljucnih strojeva? U Zagrebu i Zagrebackoj zupaniji. Imam jedan i treba mu promjeniti ili kriz ili lagere u krizu. Firma kod V. Gorice u Cicu kaze da popravljaju samo kamionske i automobilske kardane
Ja danas promijenio križeve na kardanu. Imaš ih u skoro svim trgovinama dijelova za poljoprivredne strojeve. Ja sam danas kupil u Partner, Krapina. Neznam kaj je tebi najbliže. Izmjeriš fi lagera i dužinu od zegera do zegera i to je dimenzija. Platil sam 50 kn komad
zbog ove zabrane kretanja ne usudim se bas zaputiti za Vrbovec. Ak ulovim vremena probal budem sam, ak ne, cekal bude druga vremena, a neki drugi ide u pogon