• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Restauracija motorne pile Solo 60135 (635)

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
da treba joj definitivno brusilica, ali za lanac, sa ti lancem nemožeš ni vene presječi:rolfer::rolfer:...koji red necki:gitarist:

danijelP7b

Član
Tu od
20 Srp 2009
Poruka
142
E da mu se izmakne pa da mu ruke zareže pa bi videl onda malo kak bu palil pilu! :?

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
DanijelP7b ti radiš u nekom servisu motorki? Ove stare popravljaš radi vlastitog gušta, radiš s njima, samo ih sakupljaš ili prodaš nešto? Ako prodaješ ne može ti se nikako isplatit. Uglavnom sve pohvale na znanju,volji a ponajviše na spremnosti podijeliti dio toga s forumašima!

danijelP7b

Član
Tu od
20 Srp 2009
Poruka
142
DanijelP7b ti radiš u nekom servisu motorki? Ove stare popravljaš radi vlastitog gušta, radiš s njima, samo ih sakupljaš ili prodaš nešto? Ako prodaješ ne može ti se nikako isplatit. Uglavnom sve pohvale na znanju,volji a ponajviše na spremnosti podijeliti dio toga s forumašima!

Kak sam krenuo mogao bi otvorit servis motornih pila :mrgreen: ali to kaj sam do sad popravljao radio sam za sebe a i koristim ih kad je vrijeme za to jer imam svoje šume i grijem se na drva.Volim čeprkat po takvim starim strojčekima to mi je gušt ak neko treba mogu mu i popravit.Inače sam po struci mehaničar i radim taj posao samo na poslu radim motore i aute.:mrgreen:

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
Samo tako naprijed lijepo je za vidjet kad se netko razumije, a to svoje znanje hoće podijelit! :partyman:

danijelP7b

Član
Tu od
20 Srp 2009
Poruka
142
Evo danas namontiral novu vodilicu na pilu,malo sam prošlical rupe sa biaxom za prihvat natezača i izbušil nove rupe za podmazivanje,a i vijci za prihvat imaju napravljen prsten na sredini 14mm a inače originalni je 10mm na to sam se odlučio jer je skoro nemoguče nabavit originalnu vodilicu od Solo pa sam uzeo ovu Duromatic od STIHL 084 dužine 63 cm još jedino moram kupit lanac! :mrgreen:

A evo i slika:

dsc04265m.jpg

dsc04266l.jpg

dsc04267h.jpg

dsc04268l.jpg

dsc04269k.jpg

dsc04270g.jpg

dsc04271x.jpg

dsc04272f.jpg

Posljednje uređivanje:

danijelP7b

Član
Tu od
20 Srp 2009
Poruka
142
Danas od Stihl vodilice tranformacija u Solo vodilicu,sad je identična originalnoj! :mrgreen:

dsc04285t.jpg

dsc04289ms.jpg

dsc04290c.jpg

dsc04291f.jpg

dsc04292i.jpg

dsc04293wk.jpg

dsc04294g.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh