• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rezanje i varenje rezervara

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Jel ste radili i kako?

Moram izrezati rupu za plovak na traktorskom rezervaru. Vec sam to radil prije ali tad sam prvo napunil rezervar s vodom. Jel netko probal na suho, bez vode?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
A na koji način misliš rezati?
Ak budeš težak rupu krunskom pilom, mislim da nebi trebalo biti problema. Isprazni ga i ispuši kompresorom prije toga.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Jel ste radili i kako?

Moram izrezati rupu za plovak na traktorskom rezervaru. Vec sam to radil prije ali tad sam prvo napunil rezervar s vodom. Jel netko probal na suho, bez vode?
a kaj bi se trebalo desiti?

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Jel ste radili i kako?

Ako si tak prije napravi i sada da nebi bilo BUM:icon_question:

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Rezal bi s brusilicom i tankom šajbom. Prvi put sam ga napunil s vodom do vrha. Kaj ja znam, nafta nije zapaljiva ko benzin ali ipak nemam pojma kak se ponaša prazan rezervar dok se npr. vari, ipak je to dost velika temperatura...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Nafta je veče sranje od benzina. Ja bi ga napunil.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Točno benzin se izlufta i ako odmah malo ne plane više neće ali nafta taman pukne kad si skoro gotov sa varenjem .

Najnoviji postovi

Na vrh