• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Romanovske ovce -crna lista uzgojivaca

  • Temu pokrenuo harmagedon
  • Datum prvog posta
H

harmagedon

Guest
postovani forumasi,
Procitavsi puno kritika i tema u kojim smo na neki nacin svi bili prevareni ili izigrani kupnjom romanovskih ovaca ili janjica zelim da otvorim ovu novu temu gdje se mogu ovim putem saznati uzgajatelji romanovskih grla a da nisu prodali ili ispravnu robu, bolesne ovce, pretjeranu cjenu i na taj nacin prevarili i ostetili lakovjerne ili neupucene kupce.
S ovom temom zelim da otvorim ovu temu i zamolim forumase koji su imali neugodnu, nepostenu ili prevarenu kupnju ili pokusaj kupnje. ovaj nacin komunikacije moze mnogima biti od pomoci da ne nasjednu prevari i materijalnoj steti.
Molim bez vrijedjanja i vulgarnosti.
Zahvalan sam na svakoj informaciji koja upozorava na prevaru ili na bilo koje drugo upozorenje koje bi sprijecilo da mnogi od nas nasjednu na prevaru.
 
H

harmagedon

Guest
Zar nitko nije do sada nasjeo ili se nitko ne zeli blamirati u javnosti priznavajuci kako ga je netko uspio prevariti?
Pa nije sramno biti prevaren
 

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,940
Pa ti napiši prvi kad si već otvorio listu. Očito imaš dobar razlog dok otvaraš ovakve teme.
 
H

harmagedon

Guest
Pa ja sam imao par neugodnih poslovnih " dozivljaja "ali bih zelio da zbam dali sam samo ja toliko naivan i lakovjeran.
Ocito se ljudi srame pisati o sebi sto i mogu dobro razumjeti.
Iskreno receno i mene je sram
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

care

Član
Tu od
23 Stu 2011
Poruka
230
Ja o toj rasi neznam nista osim sto sam procitao nesto.Inace o ovcama opcenito znam dosta i fala bogu niko me do sad nije uspio nasamkati a pokusao je.
 

vargas

Aktivni član
Tu od
15 Kol 2012
Poruka
523
Danas vam je na žalost normalno da vas netko zaje.. kod prodaje. Bez obzira da li se radi o životinji ,žitu ili mašini. Svatko želi za svoje dobiti čim više makar mu roba koju prodaje nije u redu. Svatko želi podvaliti "naivcu" makar on bio i prvi susjed. A kamoli ako je iz drugog kraja države ili iz inozemstva. Ja osobno sam kupio diskastu roto kosu kod gazde Salića u Velikoj Cerni za koju je garantirao da je ispravna na telefonski upit. Kad smo došli na drugi kraj Hrvatske priča je išla da treba promijeniti lagere jer je jako zujala. Kad sam joj otvorio greben skoro me strefilo što sam vidio . Lageri zavareni na zupčanike i osovine, od 16 zupčanika samo je jedan ispravan ostali su dobili po pič.. . Zovem u Križevce Ferenčaka, jedan originalni zupčanik dođe preko 1000 kn. Katastrofa. kosa je još na remontu, dobro da nisam prodao gramipovu superiorku jer nebih imao s čime kositi.Kako ono vele naši političari za prolivenim mlijekom netreba žaliti. Znaći drugi put bolje gledati što se kupuje i to je to.
 
H

harmagedon

Guest
Vargas puno hvala na tvojoj prici.
Potpuno si u pravu.
 
Posljednje uređivanje od moderatora:
H

harmagedon

Guest
Care onda si ti bas mudra osoba.
Svaka cast sto te nitko nije uspio prevariti.
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Pile40

Novi član
Tu od
6 Svi 2021
Poruka
20
Kaj se o Romanovskoj tako dugo ništa ne piše, ima li netko sa novijim iskustvom?
 

Najnoviji postovi

Na vrh