• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotacioni filter ulja

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MrkiMedoDrugi

Novi član
Tu od
11 Pro 2015
Poruka
14
Zanima me ima li netko zetor sa rotacionim filterom ulja, kao sto se moze vidjeti na ovoj stranici:

http://www.nd-traktory.cz/630-odstredivy-cistic-oleje-rhp2a.html

Mislim da 6045 ima takav filter ulja. Ja bih sebi taj filter ionstalirao u garazu da s njime cistim staro motorno ulje i ulje iz friteze. Pa ako mi tko moze pomoci bio bih jako zahvalan.

Zanima me kako je montiran u traktoru, pretpostavljam da je ovaj lijevani dio ide s donje strane, i da ulje pod tlakom ulazi kroz sredisnju rupu na tom lijevanom dijelu. Sto se tu pripase, suplji vijak i "oko"? Kojih dimenzija?.

Dalje gdje ulje izlazi? Na one 2 cetvrtaste rupe koje se vide na trecoj slici? Cemu sluzi ona okrugla rupa izmedju njih? Cemu sluzi vijak sa donje strane uz rubu koji se vidi na drugoj slici?

Puno hvala!

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
To nije zetorov več ursusov filter mislim da je to premali protok možda bi neka vrcaljka bila bolja . Zetor 69xx ima centrifugalni filter.

MrkiMedoDrugi

Novi član
Tu od
11 Pro 2015
Poruka
14
To nije zetorov več ursusov filter mislim da je to premali protok možda bi neka vrcaljka bila bolja . Zetor 69xx ima centrifugalni filter.

Moze biti da i ursus ima takav, cuo sam da i bjelorus ima nekakav centrifugalni, ali ovaj sam gledao u zetorovom katalogu dijelova i prodaje se u zetoropvim ducanima.

Sto se tice protoka, bilo bi lijepo da je veci ali necu neke velike kolicine raditi a ovo mi je na raspolaganju.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Imamo temu o tome na forumu, nalazi se u podforumu pogonska goriva i maziva.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh