• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotkvica

R

Rotkvica

Guest
Pozdrav svima.
Dakle iza ovog nadimka zapravo se skrivaju dvoje ljudi,muž i žena koji imaju OPG i pokušavaju od toga stvoriti budućnost. Oboje smo zaposleni i ovo nam je dodatni izvor prihoda i velika ljubav. Prvenstveno se bavimo proizvodnjom cvijeća za jesensku prodaju i Sisvete-krizanteme(cca 2000 kom),multiflore(cca 1000) i maćuhice(cca 7000kom). Prošle godine proširili smo proizvodnju na jagode(cca 2500kom),prvu berbu očekujemo uskoro. Zimus smo posadili u plastenik probni nasad luka za Uskrs i salatu,nismo prodavali ove godine nego djelili poznatima,ali se pokazalo jako dobrim i slijedeću zimu plan je posaditi pristojnu količinu za prodaju. Kako nam ne bi bilo dosadano proširiti ćemo proizvodnju jagoda za još 1000kom i posaditi oko 1000sadnica tikvi hokkaido i butternut za koje ćemo probati dobiti eko certifikat.
Kako sadimo veliki vrt dio uroda prodajemo poznatima i u tome vidimo mogućnost širenja.
Aktivirali smo se ovdje kako bi se povezali s proizvođačima,izmjenili iskustva i poboljšali naše gospodarstvo jer nam plan da jedan od nas napusti posao i počne se baviti isključivo svime navedenim.

Toliko za sada od nas:)
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,580
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao Rotkvica.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

Najnoviji postovi

Na vrh