• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

rukomet..........

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Rukometašima je "posao" igrati rukomet, od prve do zadnje sekunde utakmice.
Naši rukometaši se ne sekiraju što puno radnika u HR ne primi svoju plaću za dobro, kvalitetno i pošteno odrađen posao; zašto bi se ja zbog njih sekirao?, "oni su svoje mlijeko dva put prosuli"...

Moja čestitka pobjednicima, a SVI naši rukometni "radnici" neka sada izvlače pouke.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
U zadnjem time-autu se vidi kakav razgovor s igračima ima Babić a kakav Vujović,slovenci poslije toga ubacili u petu i ginuli na terenu. Svaka im čast,zaslužili su medalju.

vargas

Aktivni član
Tu od
15 Kol 2012
Poruka
515
Naši su podojili kravu i sami vritnuli kantu, i to dva puta. Pri meni more krava vritnuti kantu samo jenput, ako vritne i drugi put, smije joj se pasoš za Međimurje (Vajda, Mihalić)

damirpolgar

Član
Tu od
6 Velj 2014
Poruka
465
Već mjenja žanr . Sa filma strave i užasa prelazi na komediju . Novinar ga pita oće i dalje bit trener a on mora pitat ženu. Nek se film zove PAPUČAR . !!

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ne znam kako su igrali slovenci, norvežani, ali naši su po odluci trenera često igrali sa sedmim igračem.
Koristi od toga nikakave, zgoditak se nije postizao, ali je zato nekoliko puta dobiven jer se golman nije na vrijeme stigao postaviti u obrambeni položaj.
Sa slovencima onaj gol koji ih je doveo u jedan prednosti dvije minute prije kraja je baš jedan takav, pogodak slovenaca iz kuta, golman je uletio u zadnji tren u teren, nije stigao sagledati perspektivu pred sobom, a kamo li zauzeti poziciju za obranu.

Trener je kvaka koja nas je otkvačila, kao i igra igrača ispred deveterca, bez ofenzive.

Koji sam stručnjak, a? :icon_weed:
A rukomet gledam na rijetke svetke i to samo državne praznike. :icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:

Ih, tako sam to ja vidjela, ali to ne mora značiti da je tako jer sam zbilja tulok za rukomet, nogomet i košarku. I sve ostalo....

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,933
Problem je u tome što će svi i dalje nastavit igrat kao da se ništa nije desilo. Kad bi jedan šljaker zajebo cijeli proizvodni ciklus bio bi zauvijek udaljen . No kad se radi o ,,strućnjacima" onda se može reći- bit će bolje drugi put.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Nemamo se kaj čuditi.
Koliko su razrađenih akcija napravili ukupno na prvenstvu? Ako izuzmemo kontre (jučer nije ni njih bilo), samo nekoliko. I to tek onda kad je protivnik bil toliko slabiji da su imali sigurno vodstvo. Uglavnom su sve rješavali individualnom kvalitetom pojedinaca. Sve dok nisu naišli na one koji su individualno podjednaki, a uz to imaju razrađene akcije. Sreća je kaj nisu popušili 15-20 kom razlike.
Da se takva igra dogodila samo s Nijemcima, mislil bi da je to strategija izbjegavanja Francuza.

Volim Hrvatsku i daj Bože da me u nastavku demantiraju.

Samo da se podsjetimo kaj sam napisal poslije utakmice s Njemačkom.
S obzirom na igru, rezultat je na kraju predobar, čak nezaslužen.

Najnoviji postovi

Na vrh