• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam Gudovac 2025.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,172
Ove godine je od 27. - 30. ožujka (od četvrtka do nedjelje).
Planirate li ga obići i kad?

Scukaf

Dobro znana faca
Tu od
31 Sij 2022
Poruka
158
Ja već godinama nisam bio i ove bi išao, ali kak je s parkingom po kiši?
To i mene zanima. Nisam bio jedno 3 godine. Jel se popravilo kaj s infrastrukturom tamo ili je još uvijek po ključu snađi se druže i parkiraj gdje vidiš.

Mene smeta jedna druga stvar - organizira se sajam, a cijene iste ko i u svakodnevnoj maloprodaji. Možda se to u međuvremenu popravilo, ali zar nije bit sajma u sajamskim cijenama i da se što više stvari uspije prodati? Možda ja to samo gledam krivo, tko će ga znati...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,172
Krivo glediš: cilj je prodati čim skuplje, a ne čim jeftinije ;) :ROFLMAO:

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,038
Mene smeta jedna druga stvar - organizira se sajam, a cijene iste ko i u svakodnevnoj maloprodaji. Možda se to u međuvremenu popravilo, ali zar nije bit sajma u sajamskim cijenama i da se što više stvari uspije prodati? Možda ja to samo gledam krivo, tko će ga znati...
To i mene smeta i zbog toga nejdem već godinama na sajam. A kad za nekaj pitam i spomenem da delam 10 rali zemlje, samo kaj se na peti ne okrene ili me stera od štanda, kao kaj ga ja sad gnjavim tu.
A za gledati sve one strojeve imam youtube i fs 2019.
Ak bude ko imal volje, molim nek poprati dal bude koja tabla sajamski popust.

Najnoviji postovi

Na vrh