• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam Gudovac 2026.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,995
Nema poticaja - nema izleta, voletine i jagnjetine. Ja bum rađe zapalil za Kumrovec gda legnu pare. Tam su dobri ljudi dobre vole.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,989
Ja imam u planu otići u subotu, ako se planovi ne poremete kao zadnjih par puta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,113
Super guma, samo kaj večina naših poljoprivrednika nema penez ni za radijalne, a gde za ove VF gume.

I kad uzmemo u obzir da ta guma traži pažnju, mali tlak na polju da bi radila kak treba, a veči na cesti, pa bi ju trebalo pumpati ili ispuštati, a rijetko ko ima traktor sa CTIS-om.
To su nekad JNA kamioni imali kao standardnu opremu, ako se ne varam 6 rupa je kompresor stigel nadofilati.... a jebaj ga, ovi sad to na traktor guraju kao svemirsku tehnologiju i skupo ju naplačuju, kak i te gume na "federe".

Najnoviji postovi

Na vrh