• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

sajam u Bizovcu

R

Renatek

Guest
se isplati ici na sajam? mislim to bu malo veci sajam ili.... :scratch
 
B

Bobo

Guest
U Bizovcu uvijek ima nesto za vidjeti... Tamo je najbolji MF zastupnik za hrvatsku, tako da ce svakako biti MF traktora. AG CRET je u blizini, tako da bi i oni mogli doci izlagati. Nasice nisu daleko, pa bi mogla biti ZVIJEZDA, PECKA, i jos neki tamosnji majstori. Osjek takodjer u blizini (vise-manje) tako da ono...

Nikad tamo nisam isao, ali uvijek dobre kritike cujem. Ove godine ako bude lijepo vrijeme, motorom doletim za cas do Bizovca ;)
 

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,568
off je ali baš me sad zanima:
Obrisan neispravan link.
 
K

komšo

Guest
Bizovac: 14. međunarodni izložbeno-prodajni sajam 'Agro Zemlja 2008'

14. međunarodni izložbeno-prodajni sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ribolova, lovstva, ekologije i seoskog turizma "Agro Zemlja 2008" održat će se u Bizovačkim toplicama u danima od 10. do 12. listopada 2008.
2008_09_23_agro_zemlja_2008_logo_400.gif

U tradiciji dobre suradnje, i ove su godine u pripremu sajma “Agro Zemlja” uključene nacionalne institucije s područja agrara, uz potporu i pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.


Programi 14. sajma "Agro Zemlja 2008"...

- Obilježavanje Svjetskog dana hrane pod visokim pokroviteljstvom Vlade RH
- Tematska izložba - Uzgoj povrća u plasteničkoj proizvodnji
- 3. Stočarska izložba Slavonije i Baranje uz suorganizaciju HSC
- Najveća prodajna izložbe agro-tehnike sa prezentacijama u istočnoj Hrvatskoj (poljoprivredna mehanizacija i oprema)
- Međunarodni skup distributera sjemenske robe, prijesadnica i sadnog materijala
- Ambalaža i oprema za preradu voća i povrća
- Ponuda proizvoda zaštite bilja, mineralnih gnojiva
- Oprema za svinjogojstvo, stočarstvo, peradarstvo
- Prezentacija kreditnih, štednih, leasing i osiguravateljskih ponuda
- Velika ponuda cvijeća i sadnica
- Ponude obrtnika iz svih područja RH
- Predstavljanje najznačajnijih hrvatskih mlinova
- Ponuda najznačajnih hrvatskih mesnih industrija i degustacija njihovih proizvoda
- Proizvođači vode i bezalkoholnih pića i degustacije proizvoda
- Vinogradarstvo i vinari Hrvatske
- Program za šumarstvo, lovstvo i ribolov
- Niz stručnih skupova, promotivnih programa, kušaonica...
- Deveto međužupanijsko predstavljanje Općina sa specifičnim ponudama poljoprivrednih proizvodnji, prehrambenih proizvoda te obrtništva i malog poduzetništva, kao i prikaza kulturnog bogatstva stanovništva.
 
V

vida

Guest
hval an unformacijama o sajmu, daj nam neku kartu da vidimo kako se dolazi( BANJALUKA)
 

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Banja luka - Gradiška GP. Izađeš na autoput i ideš pravac Lipovljani tj. Osijek, skreneš na Panoniku (novi dio autoputa) i izađeš u Đakovu. Onda sa izlaza lijevo za Osijek, ne ulaziš u Osijek nego ideš pravac Našice i to je najbrži i najskuplji način. Drugi način je da ideš na Gradišku uđeš na autoput i ideš samo jedan izlaz i izađeš na Novu Gradišku, na semaforu ravno i u brda, pa malo doli, puno zavoja, i evo te u Požegi, ideš obilaznicom i pratiš pravac Našice, opet brdo zavoja doli gore, šaltaš i dođeš do Našica, i onda manje zavoja bez brda i doli dođeš u Bizovac nakon 40-tak minuta vožnje. U Bizovcu skrečeš za Termia hotel, tamo se to održava. Inaće ako netko bude gladan i objeduje u hotelu Termia, neka zna da ta kuhinja nema veze sa slavonskim umjećima i ostalo, samo da se ogradimo mi slavonci ;) Termia mora učiti još voditi restoran :cry:
 

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222
jel bio tko? ja ću sutra ˙(nedjelja) nadam se da će biti neke prezentacije oranje
 

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Bio ja, odmah prvi dan. Za oranje ne znam, a ostalo je standard. Jedino što se pojavio traktorod LBP sa kabinom. Dizajn kabine čista petica, funkcionalnost -2, ali ajd... Bar da je ikakva, mislim da štiti ponešto od sunca i od kiše maksimalno. Mislim da je ta kabina dobar početak za nadograđivanje i usavršavanje, kao i pojačavanje tog traktora. Bez palete modela neće ništa prodati. Netko tko im vodi razvoj i onaj koji im vodi istraživanje tržišta su zreli za mirovinu. Traktor ništa sa nićim, ako ne znaju što se traži na tržištu neka me komotno kontaktiraju, budme im ja sklepao traktor za masovnu prodaju.
 

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222
bio i ja, nisam baš oduševljen. kombaja ni jdnog nije imao tko skinut kukuruz iza da bi bila prezentacija oranja. malih vinogradarskih traktora također slabo jedan hurliman i dva voćarska iako je sadnja vinograda uzela maha u zadnji par godina očekivao sam puno više.
što se tiće LBP Tubera kabina mu je potpuno ista kao na prototipu IMT-a koji se već godinama izlaže na sajmu u Novom Sadu samo manja
 
M

mali034

Guest
bilo je da svasta za pogledat ali nijednog malog traktora zglobasa poput hittnera,prime ,pasquali,antonio cararro i slicno njima ali johana derecina bilo deset komada i ostalih njemu slicnih primjeraka , niti jednog kombajna sve u svemu jedan prosijecan sajam ....nista posebno...
 

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,568
a jel ima barem neko slika u božu mater :!: :?: :!: :?: :?:
 

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222
a jeb ja nisam slikao imam već sve te traktore sa sajama slikane pa mi se nešto nije dalo
 
K

komšo

Guest
Je li netko pitao za slike?
Nadam se da će ovo biti dovoljno :)

P1010693.jpg

P1010694.jpg

P1010695.jpg

P1010696.jpg

P1010708.jpg

P1010709.jpg

P1010712.jpg

P1010718.jpg

P1010726.jpg

P1010727.jpg
 

Najnoviji postovi

Na vrh