• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Same Delfino 32

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,504
Za te novce ne možeš očekivati nakaj posebno. Kod nas baš nema puno Delfina, ali u susjednoj Sloveniji ih ima poprilično. Za dijelove će sigurno biti sve teže. Koliko sam čital kvaliteta onih iz sedamdesetih je jako dobra. Jaaaako mali potrošač.
 

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,665
Ako uspijem išao bi ovog sutra pogledat, čovijek kaže da je traktor stvarno usčuvan, pali na zub, nove gume. Jedino ulaganje je registracija, za sve ostalo kaže da nemaš šta popravljat. U susjednom selu ima jedan takav i čovijek je sa njim prije opsluživao i po pet krava. Još dok sam bio klinac skoro svaki dan je sa njime prolazio pored kuće, dan danas ga znam vidjet u pogonu. Znam da su dva cilindra dva cilindra, ali mislim da je bolji od 533.
 

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,026
Kod mene su dva, jedan radi tak tak, kaj veliš, gazda imao oko 5 krava, a drugi ima i više i radi sve s tim skakavcem... Ove godine mu je prvi puta radio generalku, do sad nikad ništa... Tako da, ako je traktor u ok stanju kupuj, sigurno bolje nego kakav 539 koji slini na sve strane...
 

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,665
Pobježe mi traktor ispred nosa, prodan jučer popodne :icon_confused:
 

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,026
Prošnjofaj po SLO oglasima, nađe si i tamo takvih modela... Ili Ozalj ili SLO skoro ti dode na isto :)
Ovisi do koje cifre bi išao.
 

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,665
Ma ovaj mi je odgovarao sa cijenom i blizu mi je za transport, zato mi i je žao. Još kad mi je čovjek rekao da su došli iz Pule po njega tek mi je onda bilo "muka"
 
Na vrh