• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Same Jaguar 95

Nikola123

Novi član
Tu od
13 Lis 2025
Poruka
1
Pozdrav ekipa
Imam jedno pitanje ,mozda se ko susreo sa tim problemom...
U pitanju je Same Jaguar 95 ks
Problem je u tome što kardan ne radi ..Traktor smo otvarali i promjenili gumice ,pumpa nije dirana,ali sada tek dolazi problem... Taj traktor je netko već otvaram i radio nešto oko toga kardana ,ali nije određeno...problem je u tome što fali cijev sa sitom kroz koju pumpa vuče ulje ,ako sam ja to dobro shvatio ... ja bi ponovno otvorio sve i stavio novu pumpu..problem je što ja ne mogu nabaviti tu cijev sa sitom kroz koju vuče ulje... vise nisam ni sam siguran što napraviti...zanima me da li je netko imao neki sličan problem ..

Hvala najljepša

Najnoviji postovi

Na vrh