• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SAME SILVER 130 (PROBLEM REVERZER ELEKTRICNI)

D!N0

Novi član
Tu od
1 Svi 2025
Poruka
1
Pitanje vezano za električni reverzer, dok je traktor hladan salta revers normalno napred nazad bez greske.

Kad se ugrije nakon nekog vremena krene zezat, baci gresku na onoj tabli di je kalanje puz,kornjaca, zec 16(znaci blicne jednom sporo i onda 6 puta brzo crveno). Vidio sam na tabeli gresaka da je do rucice reversa, kratki spoj bla bla.
Problem.rjesim da ugasim i upalim traktor nekad proradi nekad ne, tipa ako ga ostavim da se ohladi par sati, salta se bez problema i greske nema.
Jel imao tko slican problem, otkud krenuti , sta i kako pogledati. Sumnjam da je do ručice reversa, vise mislim da je negdje u instalaciji problem, ali mi je tesko pratit ozicenje, pa ako je netko imao slican problem, ako moze pomoc ili neki hint. Hvala unaprijed.

Najnoviji postovi

Na vrh