Bude se složilo....inače sam po prirodi perfekcionista i volim da sve bude savršeno ispravno, par dana sam proučavao gdje se nalazi štop šalter i na kraju sam kompletnu instrument tablu rastavio da bi došao do njega i naravno uspio sam ga promijeniti, stavio od Torpeda i radi perfektno!Zamisli da kalanja nemaš i tak ga teraj, imaš 5 brzina? Mi na Exploreru nismo imali kalanja uopće i preživjelo se 15 godina, a da je bolje dok ima normalno da je.
Evo ovako!😉😎Da sve dole ne znam kako bi ovako izvadio taj snop van
Sretno sa sastavljanjem nadam se da ces naci dijelove sve sto trebas i da prodes jeftino inace sam sve dijelove nabio u Huzbinu mene je jedino Korona zezala oko cekanja dijelova....evo ovako!👍🏻😉
inače getriba je unutra dosta uništena i trebat će dosta love da se popravi...nisu samo lamele...
Da nisu mozda ona dva ventila otisla za zeca i puza pa ne odraduju provjeri dali su oni ispravni kod mene se nalaze na ljevoj strani kod rezorvara mozda zastekaju pa ne rade ovako ti izgleda taj ventil mozes provjeriti da ga skines i netko stisne ima na vrhu malu iglu koja se pomjera jako malo sa se i rastaviti daj dio pa ocistitisame silver nekad u radi izbaci iz zeca u kornjacu i vise nemozes prebacit ni u zeca ni puza
kad se ugasi traktor i stoji 10,15 min opet sve normalno neko vrijeme i isti se problem dogodi