• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

savoris

C

chickenlover

Guest
:rolfer: dobro si i rekao , nije da se hvalim ali za divno čudo sam još pošten , i sebe iznenadjujem

Ma lako je sebe iznenaditi,(svako jutro ogledalo to potvrdi) nego ajd iznenadi nas druge :lol:

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Savo sretan rođendan , puno zdravlja i sreće , a ostalo će samo doći , pozdrav i živio :supz:

V

VOJVODJANIN

Guest
Sretan rodjendan Savoris i puno sreće i zdravlja(biće valjda i para) :partyman::partyman:

B

BAGERISTA

Guest
I od mene sve čestitke,,,i da živiš još dugo,,,,i da ti se sve želje ostvare.................:partyman::partyman::partyman:brusija još više...:rolfer::rolfer::p

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Sretan rođendan,kolega Savoris,puno zdravlja ti želim,ostalo buš našel ili napravil!Zdrastvuj!

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
hvala na lijepim željama :partyman:
ma i ja sam sebi samo da poželim zdravlja i djece , ostalo je sve manje bitno :partyman:

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
ti vrapca kaj si ti star:rolfer:

sve najbolje ti želim u životi :drinkers::partyman:

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
I ja se pridruzujem cestitkama i uzdravlje :partyman:. nije zivio jer se zivjeti moze i na aparatima :D :finga:. Jos jednom uzdravlje :drinkers:

G

GROF

Guest
., forumašu savoris!, SRETAN TI RODJENDAN!

., živ i zdrav bil, samo dobra vina pil!., neka TI se mladi i nadasve vridni čovječe! ostvare sve tvoje DOBRE želje i snovi!...

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
'fala 'fala
svi ste pozvani na po dva :partyman::drinkers:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,531
Svako ti dobro želim, uz puno zdravlja i sreće.
Živio!

batad

Član
Tu od
10 Lip 2010
Poruka
305
Za dobre želje nikad nije kasno.
Pod osnovno puno zdravlja i sreće ,
a pod ostalo:
puno ideja, željeza i ostalih sekundarnih sirovina i naravno brzog interneta.

Najnoviji postovi

Na vrh