• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SDF grupacija-transhidrol pitanje

skladistar

Član
Tu od
26 Kol 2007
Poruka
500
Koji transhidrol ide unutra?
Naravno osim orginalnog :D
Koje su oznake ulja?
Dal je mineralno ili sintetičko?
Kojeg proizvođača preporučate?

Neke kombinacije su u igri pa pitam :)
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,548
Rekoše mi dečki iz Gea-e da TH papa obloge kočnica i da ne odgovara, već da treba kupiti Akros Multi. Cijena je podjednaka...
Pa razmisli.
 

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
6,021
A SDF grupacija se sad prebacila na SHELL ulja:scratch
Ko tu koga onda:scratch

U svoje "aždaje" sipam Fuchs UTTO ulje..
Universal Tractor Transmission Oil (Univerzalno traktorsko transmisijsko ulje)
 

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Ufff. mi kad smo na 1000 sati radili komplet izmjenu ulja u getribu po serviserovoj naredbi je stavljen INA TRANSHIDROL 85.
Pa onda ko tu koga???

Recimo zna mi se desit u siliranju i kaj je jako vruče vani i kad se traktor zagrije da mi neče odmah upalit karadan, nego moram malo ga sturirat po gasu da krene vrtiti...jel bi to bilo zbog tog ulja ili ne???

I jedno pitanje, moral bi promjenit ulje u prednjem mostu u bočnim reduktorima, sad je HIPENOL 90 unutra, jel da nastavim s njim i dalje ili da mjenjam nekaj drugo???
 

Najnoviji postovi

Na vrh