• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VLOG (Video) Servis na Ursusu C-355

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,528
Ako mogu primjetit, stavljaš dimer u bočicu - nastavak za pjenu (tzv. "foam lance") na miniwashu. A također mogu primjetit da to već neko vrijeme tako radiš, znači dobro se pokazalo. Koji omjer stavljaš i kakva je primjena, koliko čekaš kad poprskaš, itd. itd.
 

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,570
Nisam do sada radio preko miniwasha, nego sam isao posebno sa spricom.
U proslom videu kad sam prao strojeve, i u ovome, sam isao tako preko miniwasha, ali imam osjecaj da previse vode ide, a premalo Dimera, da bude slaba koncentracija, pa i ne rastapa prljavstinu bas.
Vratit cu se na spricu.
Sto se tice cekanja, nisam primjetio da treba cekati dugo sa Dimerom, naspram Ivasola i slicnih.
Poprskam njime i odmah perem.
 

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,528
Ah, da, kad u špricu razrjediš Dimer i to špricaš po stroju, a u bocu se razrjedi Dimer i onda to još dodatno razrjedi voda iz miniwasha.
A Dimera se malo jako stavlja jel
 

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,570
Ne pretjerujem sa Dimerom, ali ovo bas bude rijetko i ne pere nista.
 

Najnoviji postovi

Na vrh