hvala ivan i ja bi trebao sastaviti al svak nesato taji u vezi tog volana,ja iskreno kad bi znao svima bi objasnio jer forum i jeste da se pomognepozz svima ... eto ja sam u postupku slaganja tog volana ... znam da remenica nesmije bit veča od fi 13 zbog pregrijavanja pumpe... 2 zupčanika za promjenu smjera ,,mislim da 7.5 cm imaju zajedno to sam vidio negdje na slici,,,pozz
uz ovo potrebna su crijeva , remenica za radilicu i zupčanici za prijenos smjera ... meni još fale zupčanici i idem sastavljat
da ti ne mazem oci, nemam iskustva sa volanom MB 213
otac je dugo vremena trazio glavu koja ima odgovarajuci smjer, da se ne pravi inverzija; promjena smjera
do dana danasnjeg se nismo zauzeli prepravljat taj volan, uvijek nekog drugog prečeg posla
ne uzimaj sve zdravo za gotovo sto procitas na internetu, posebno oko ovakvih stvari, radi se o prepravci, kalavidanju.......
moj savjet bi bio u vezi tog MB volana, da provjeris broj krugova "od kraja do kraja"......neko je spomenuo da djeluje prilicno ostro u radu (brzo reaguje), ako vec ubacujes zupcanike, fino bi bilo kad bi se mogli naci razliciti zupcanici za jedan zub.....ili koliko vec, da malo redukujes prenos
@ivan1105 remenica na radilici ili na pumpi? pretpostavljam na radilici, da ne vrti pumpu uzalud
a od čega je ta glava da je odgovarajući smjer pomozi i drugima
od mercedesa 123 glava i pumpa!!!
od mercedesa 123 glava i pumpa!!!
post u temi Tomo Vinković
drugi post u temi Tomo Vinković
treci post u temi Tomo Vinković
jos bih da napomenem da ova glava koju je otac kupio (s plocicom BMW) nema puna cetiri kruga (i to mi se ne svidja) ne znam sta je sa MB 123
evo mog volana od mb123 posto sam trazio tokara koji to moze uraditi,samo nisam imao srece jer su slabi iskusnjom,tako kao i obicno aparat u ruke i pocni hehe!!!pa pogledaj te
samo problem je ispao nisam mu mogao skinuti polugu sa kronera dzaba i radapciger,udari cekica cak i grijo ali dzaba!!!
ajd stavi slike normalnog formata ... slabo se vidi...
ja bolje bi bilo 1/1 zub al je uredu i to jer sam se malo raspitivao,jer pogonski je manji a jedan je od mjenaca od pola a drugi je od bendiksa i slozili su se i imam 4,5 kruga od jedne do druge jos nastimati na polugi trebašta nebi zupčanici trebali biti istog promjera,kolko sad puta moraš okrenuti volan za pun desni i levi
moguce sve je razlika kako prenos zubcanika i kako pastavis polugu na glaviOvaj moj volan ima toćno 4 kruga od jedne do druge strane,odnosno 2 u lijevo i 2 udesno!
pozz svima ... eto ja sam u postupku slaganja tog volana ... znam da remenica nesmije bit veča od fi 13 zbog pregrijavanja pumpe... 2 zupčanika za promjenu smjera ,,mislim da 7.5 cm imaju zajedno to sam vidio negdje na slici,,,pozz