• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

shoki

shoki

Novi član
Tu od
30 Lip 2015
Poruka
3
Pozdrav svima

Ja sam Luka, 32, iz hrv. zagorja. Ako vas zanimam, postam i točno mjesto, nije bed.

Otkrio sam da me rad na zemlji opušta i zabavlja, te odlučio probati učiniti nešto u vezi toga.
Imam komadić zemlje, koja je nekad bila vinograd, idealnog položaja (sunce cijeli dan), koji je duuuugo godina bio zapušten (gotovo 2 metra neprogodnog grmlja). Tu sam zemlju iz sramote očistio (bagerom), te je to sad komadić travnjaka kojeg redovito kosim. Dakle, zemlja leži neiskorištena.

Ideja mi je bila na to popikati neko bobičasto voće, malinu ili kupinu, te možda popikati i nešto aronije.
Ovo radim isključivo sebi za dušu. Nemam OPG i ne namjeravam ga otvarati, niti se namjeravam time baviti industrijski.
Da me se pita, ja bih gore stavio kupinu i radio si kupinovo vino. Desetak litara kupinova vina godišnje, plus par tegli pekmeza i nešto besplatnog voća za zobanje meni je više nego dovoljno.

Uglavnom, ovo ću isto pitanje postaviti kao zasebnu temu, al eto, da vam dam ideju kakva mi je situacija.

Pozdrav svima!

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok shoki, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Najnoviji postovi

Na vrh