• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

sigurnoable

• Temu pokrenuo sigurnoable
  • Datum prvog posta
S

sigurnoable

Guest
Pozdrav dobri ljudi! Novi sam na ovom forumu. Nikad nisam ni sanjao da cu uci u ove vode kao sto je poljoprivreda jer sam zavrsio faks totalno kontra ovog zanimanja. Valjda je tako sudbina htjela. Inace sam iz Bihaca i prijavio sam se na ovaj forum radi sticanja nekakvog znanja koje mi je potrebno pa bi bilo kakva informacija bila jako korisna.
Od nedavno sam postao vlasnik jedne parcele od 10 dunuma gdje se nalazi oko 30 velikih stabala oraha koji su vecinom rodili. Posto za moje potrebe tolika kolicina nece biti potrebna odlucio sam kad dodje za to vrijeme da vecu kolicinu prodam. Zanima me sada ako neko ima iskustva sa tim da mi da vise informacija, kada se orah bere(i da li uopste se bere jer neki su mi rekli da se on kupi sa poda), kome se najbolje obratiti sto se tice prodaje, da li velika stabla treba odrzavati i jos bilo kakva informacija bila bi od velikog znacaja.

HVALA UNAPRIJED!:(handshake):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,582
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav sigurnoable, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Na vrh