• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Sijeno u kockastim balama

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Koko

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
418
Da malo obnovim, cijena kao što je najavljeno 14 kn, ostalo još oko 170 bala.

Danas je otišlo 80, kad tome dodam 50 bala otave znači da ih je ovo godine bilo oko 300. U normalnijim godinama oko 700-800:madmana:

Koko

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
418
Otišlo još 100, ostatak je rezerviran, ako Bog da, najesen bude opet:weedman:

Koko

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
418
Da obnovim temu, imam na prodaju cca 900 bala ovogodišnjeg sijena, sve isto kao lani, bale oko 15 kg, cijena 14 kn za balu. Ako netko treba sijeno, a može nabaviti novi malčer-helikopter od 150 cm, možemo se dogovoriti za broj bala:icon_eyes:

Koko

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
418
Bump, tko uzme sve odjednom, cijena može pasti dosta, skupljam za auto:icon_weed:

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
Prodajem sijeno u malim kockastim balama, težine oko 14 kg. 12 kn/komad Sijeno se nalazi u Novoj Kapeli(Slavonija)... Na bliže relacije moguća i dostava.

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Kad svi prodaju sijeno u ovoj temi onda ću i ja :drink:
Imam na prodaju 20 rolobala sijena,omotane mrežicom težina cca 200-250kg cijena po dogovoru,zapravo kako se kreće cijena jer ja neznam kolika je :icon_hang:

Koko

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
418
Da obnovim temu, imam na prodaju cca 900 bala ovogodišnjeg sijena, sve isto kao lani, bale oko 15 kg, cijena 14 kn za balu. Ako netko treba sijeno, a može nabaviti novi malčer-helikopter od 150 cm, možemo se dogovoriti za broj bala:icon_eyes:

Još uvijek vrijedi oglas, prodane ravno 3 bale:icon_butt:

Za veće količine može dogovor oko cijene, ako imate kakvu dobru malu laganu motorku, može pod račun,a može i malčer, izgleda da je posao stao i da bum samo malčiral.

Koko

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
418
Ostalo oko 800 bala, cijena 12 kn, tko uzme više može računati na popust.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh