• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

singer

miticsinger

Novi član
Tu od
16 Pro 2015
Poruka
0
zivim i radim srbiji u okolini nisa,tacnije u zitoradji.ove godine zasadio sam jagode,sortu zengu zenganu a sadnja malina predstoji.imam i dvojicu pomagaca u poslu...tv pe18 iz 1974 i tv 818 iz 1989god.inace intersuje me izrada prikljucnih masina ya njih pa sam vec uradio prikljucak za pravljenje gredica,za postavljanje folije i creva za sistem kap po kap,rotofrezu od 1,2m.drljacu i plug sam dobio uz pe18...nadam se lepom druzenju na forumu i razmeni iskustva....

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav miticsinger, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Najnoviji postovi

Na vrh