• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Škare za rezidbu voćaka

blackout

Aktivni član
Tu od
1 Ruj 2017
Poruka
407
MIslim da sam uzeo ove jel su bile lakše od lady, uzeo na preporuku kolege koji se profesionalno bavio orezivanjem. Za sada su odlične, imam ih oko godinu dana i nisam previše radio s njima pošto je mlad nasad.
 

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
742
Kupio 2 Kukerice 21, i dugačke škare Wick. Recimo za profesionalnu uporabu. Električnih još nemam.
 

Njoko

Aktivni član
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Pozzz, aku škare profi za rezidbu koje?
1. Campagnola Pony PRO
2. Zanon SHARK ZS50
3. Arvipo ps 110
4. Electrocoup infaco f3015
U fazi sam nabave škara dolaze u obzir samo one koje se mogu nadograđivati sa teleskopom.
Sve su tu cjenovno iste e sada neka iskustva, baterija kapacitet, lakoća rezidbe( zamor ruke, osjetljivost prekidaća idr) kao i praktičnost i maravno kvaliteta.
Lp
 

blackout

Aktivni član
Tu od
1 Ruj 2017
Poruka
407
Početkom mjeseca uzeo Infaco. Oduševljen sam, baterija traje i traje. Vjerojatno da bi se moglo raditi i 12 sati u komadu i režu što god im stane u usta
 

Njoko

Aktivni član
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
PELLENC PRUNION.
Uzmi u razmatranje.
Uzeo, ovdje vinogradari u BW 90% koriste baš te škare, ne znam kako se pokazuju u voćarstvu ali su i odlične kvalitete sve su tu u istom cjenovnom krugu +- 100€.
 

Najnoviji postovi

Na vrh