• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slavol mikrobiološka gnjoivo

marke

Član
Tu od
4 Sij 2016
Poruka
307
Jel ga netko u praksi upotrebljava?
Jel dozvoljeno u organskoj proizvodnji?
Zašto se može miješati s većinu pesticida ako su tu mikroorganizmi

Dillinger

Aktivni član
Tu od
4 Lis 2015
Poruka
433
Pitanje nije baš na mjestu.
Koliko je meni poznato dozvoljeno je u organskoj i tradicionalnoj proizvodnji.
Što se tiče pesticida? Meni kao poljoprivrednom tehničaru je taj pojam toliko opširan da možemo raspravljati u nedogled.
Po meni ako se koristi u tradicionalnoj poljoprivrednoj proizvodnji Slavol u prihrani +herbicid nema razloga da će herbicid poništiti djelovanje slavola.Isto tako i insekticidi i fungicid.
E sad baktericidi bi vjerovatno poništili djelovanje slavola i imao bi jedino auksin kao djelatnu tvar.
Ja sam ga prošle godine koristio u nasadu paulownie za vrijeme suša i mogu reći da je ok stvar.Lisna masa je izgledala kao da je bila navodnjavana ,a nije.Jedino što smrdi u p....m...... :)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja se sjećam da je Slavol nekada bio tamnosmeđe boje i imao je veoma neugodan miris.
Prošle godine sam kupila prozirnu žučkasto - bijelu tekućinu.
Jučer sam kupila jedan od litre za nekih četerdeserk kuna i jedan od 2,5 dcl za 48 kuna - Slavol S je taj mali, računala sam da je taj valjda onaj nekadašnji. Nije.

O čemu se radi? Postoji li još onaj stari smeđi?

sanjin

Član
Tu od
22 Stu 2013
Poruka
610
Ako imaš sreće da naletiš na novije pakovanje,je ok.Posle 6 mjeseci stajanja na polici ne vredi ništa.Možeš nači još od 2016 godine

marke

Član
Tu od
4 Sij 2016
Poruka
307
Piše na njemu rok upotrebe 3god

Prilozi

• IMG_20180420_082910.jpg
    IMG_20180420_082910.jpg
    27.4 KB · Pregleda: 40
  • IMG_20180420_082925.jpg