• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
A nisam,šteta,ja sam došao oko 4 popodne. Doduše,bio je jedan trojac s dvolitrenkom neke jeftine pive 😂

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Odlično, nakon današnje avanture sumnjam da ću ženu nagovorit na još jedan uspon 😅

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Prekrasan izlet bravo za Vas.
(A tužno za vidjeti na stanju spomenika: da današnje vlasti neznaju ništa održavati, samo su za krasti.)
Da, jako tužno.
Imal sam nekad čast prošetati unutar spomenika, a prije pet (možda i koje leto više) sam prošetal ponovo.
Evo par slika unutrašnjosti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Na žalost u podrum nismo mogli jer je bil pod vodom kao ni sljedeči put kad smo bili.
Ali zato taj put nije bilo magle pa smo napravili jedan video pogleda krajolika sa spomenika

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Nažalost, takvi su pomrli tam negde devedeset i neke....

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,477
Na žalost u podrum nismo mogli jer je bil pod vodom kao ni sljedeči put kad smo bili.
Ali zato taj put nije bilo magle pa smo napravili jedan video pogleda krajolika sa spomenika

Muha nešto otežano dišeš,, da nisi stavio dvije maske,, il je gojaznost,,:hahah:
Šalim se,, prelijep panoramski pogled,,, nažalost sjajan objekat prepušten propadanju samo zbog toga
što su ga izgleda gradili pogrešni ljudi,, u pogrešno vrijeme,,
U BiH,, dosta toga tako isto propada,, zavisno od mjesta do mjesta,,
U Jablanici je renoviran muzej i spomenik Bitke na Neretvi,, ali dosta tih objekata je devastirano,, i uništeno,,
ovo nam je vlast dala,,
Kao što je reko Josip Pejaković u jednoj monodrami,,,"znam ja nas,, jebo ti nas"

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
I ti bi teško disal kad bi bil ograničen s vremenom i spuzal ukrug po onim silnim stepenicama.
Ko je kriv je teško reči, ali danas je skupo i rušiti ga, a gde da se ide vračat u izvorno stanje. S današnjim projektima i propisima obnova ovog spomenika bi koštala ko izgradnja Željave...

Najnoviji postovi

Na vrh