• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,676
Slično zna često biti kod mene. U kotlini izgleda oblačno, a kad se popnem na viši teren uđem u maglu, a još višlje je lijepo sunčano. Nemam slike :( pa sam pokušal riječima dočarati. ;)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,026
Nedavno su portali najavljivali prodor jake zime, najhladnije unazad 60 godina, pa je ovih proteklih dana i naš poznati meteorolog, mislim baš za danas, prognozirao da to bude najhladniji dan i tako redom.

Pitam se gdje su ti novinari i prognozeri vremena bili "na datum" vidljiv na ovim starim slikama z naših goric???

DSC01141.JPG
DSC01149.JPG
DSC01150.JPG
DSC01151.JPG
Bio je to samo jedan lijepi, gotovo idilični, zimski dan, za kojim i takvim, več na žalost čeznemo godinama. Nemaju se više niti djeca gdje sanjkati, jer tu sad samo raste trava zelena...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,026
"Evo noći, evo ludila, Mjesec izlazi izlazim i ja..."
1000015387.jpg
(Fotografirano je iz prozora sobe, preko južnog kraja / početka piste VŽ aerodroma, a Mjesec izlazi iznad kuća susjednog nam naselja Trnovec Bartolovečki.
Mobitelom Samsung A53 5G..., upotrijebio sam i dio "zumiranja" na raspolaganju.)

Da budem i malo "zločest", @zaja ja sam kupio novi mobitel, jer si mi ti kao šef foruma rekao kupi si novi i bolji mobitel, daj ti sad složi da ponovo imamo one "negdašnje, lijepe smajliće". Vezda se nebreš zvleči z toga sam-tak 🤣🤣🤣

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh