• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,558
Titova vila i željava. Tu sam bio.
Mi za vikend idemo na drift na željavu, a prije togq planiramo uspon na golu plješevicu i pregledat ostatke radara, garaža i ostalih građevina..
Kako je dole na aerodromu? Jesu tuneli osvjetljeni ili su maknuli?
Bio video kako su po glavnim tunelima postavili rasvjetu

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,895
Kako planirate na vrh, sa čime?
Nema u tunelu nikakve rasvjete. Sad su i neke lance postavili unutra tako da se ne može baš gdje hoćeš.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,558
Od strane korenice se može dobar dio puta autom.. Dalje pješice. Navodno je šudrani put.
Hmm čudno, a neki dan objavili video kako je osvjetljeno..
Bili smo u tunelima pred nekih 3 il 4 godine..
Prošli sve što smo mogli, izgubili 2 puta.. Znači unutra je noć, noć.. Bez pravih reflektora bolje ne ići
evo videa..
Kako bi to super izgledalo da se uredi i da se unutra postavi mig i vojna oprema 😀

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,895
Ajd snimi malo kakav je put do gore. Ima videa po YouTube ali htio bi vidjet kako je sada.
Jedan tunel je otvoren, ovo drugo koliko sam vidio je zagrađeno i ne može se baš prići osim možda pješice. Ja sam sad bio prvi puta i nismo se baš dugo zadržali jer smo žurili na klopu u Korenicu.
To kakvih mi potencijala imamo je jednostavno za ne pričati. Žalosno je da sve što je pod vlasništvom države je zapušteno i oronulo.
Sad se više "ne može" ni do Titove vile. Stavili su jedno 500 metara prije na cestu rampu i kameru koja snima valjda. Mi smo ju zaobišli sa dva manja motora, ostale smo ostavili na rampi. Iza nas je došlo još jedno 4-5 motora Austrijanaca.
Željava također, potencijal samo takav, Petrova gora također i još hrpa mjesta.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,558
Može, budem postavil tu slike.. Ak uspijemo i mi doći uopće do gore 🤭
Da, previše toga je propalo. I još će propast. Na planinama vipe ni domovi ni skloništa ne rade baš svugdje, kao neisplativo. A u sloveniji većina tip-top uređena..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,449
prije togq planiramo uspon na golu plješevicu i pregledat ostatke radara, garaža i ostalih građevina..
I mene zanima plan puta i dokle se može sa normalnim autom i malo bedastijim vozačem.
Znam da se skreče tam poslije Winettua za gore ali nekak uvijek kad je bilo vremena ili volje, se poklopilo da je bilo ili pakleno vruče ili neka izmaglica. A htel bi još tu želju si ispuniti pa makar da i sa kozom idem gore...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,449
Sad se više "ne može" ni do Titove vile. Stavili su jedno 500 metara prije na cestu rampu
I neka su, davno prije su to trebali napraviti.
Možda nebi ostalo ovo kaj je ostalo... bil sam prije cca mjesec, dva i svaki put je stanje sve lošije.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,558
I mene zanima plan puta i dokle se može sa normalnim autom i malo bedastijim vozačem.
Znam da se skreče tam poslije Winettua za gore ali nekak uvijek kad je bilo vremena ili volje, se poklopilo da je bilo ili pakleno vruče ili neka izmaglica. A htel bi još tu želju si ispuniti pa makar da i sa kozom idem gore...
Bio kolega prošle godine, pa će nas on navigirat. Il preko mobitela ili nam se možda pridruži tam..
Budem probal čim više info napisat pa da znate i vi ostali ko ima želju otići tamo..

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,895
Skroz gore do vrha bez nekog normalnog 4x4 malo povišenog auta se ne ide, ili neki enduro ili sl. motor.
Kolega mi održava one odašiljače na susjednom brdu(ovo desno malo manje) pa mi je to još pred dobrih god. dana pričao.

Prilozi

• IMG_20250530_151551.jpg
    IMG_20250530_151551.jpg
    40.3 KB · Pregleda: 12

Najnoviji postovi

Na vrh