• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
881
Uvijek sam izbjegaval Vir radi te gužve ali morali smo do prijatelja dragih i sad produžujemo odmor još do srijede, četvrtka , petka...
Lijepa je ta strana Vira, mislim da bicikli budu opet zaprašili gume :giggle:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,442
Ide ti ta cesta u krug od Lozica prek tih stijena...znam da je jedan dio ceste pojelo tam uz obalu pa mislim da se s autom vise nebre u krug ali s biciklom se sigurno moze...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,710
Ide ti ta cesta u krug od Lozica prek tih stijena...znam da je jedan dio ceste pojelo tam uz obalu pa mislim da se s autom vise nebre u krug ali s biciklom se sigurno moze...
Može se i s autom, bil sam prije koji dan.
CRvene stjene, svjetionik....

A plaža je rođena za dvotočkase :ROFLMAO:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,242
Uz Pag imamo ja i supruga i lijepe uspomene i na Vir. Još nije bilo vodovoda. Domačini jedna divna obitelj, ponudili se da nas i hrane, prihvatili smo rado naravno i platili ali zanemarivo malo, uživali smo zajedno s njima. Kasnije smo skužili da su ZG ugostitelji i još štošta, ali bili su pravi dobri domačini.
Obilazili smo malo, došli i tu do kraja što pokazujete na fotkama, da lijepo je, bilo je tada malo bolje "divlje", ali lijepe uspomene.🥂🏖

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,779
Sad ste i kod mene oživjeli davne uspomene,naime, zadnji put kad sam bio na Jadranu,kao turista prije 35 g. tačnije 1990,, bio sam na tom ostrvu,s prijateljem i njegovom porodicom,,smještaj besplatan,vode nije bilo,ustvari imali smo dvije čatrnje ispod ogromne terase,struje takođe nije bilo negoli agregat ,sad koja je to strana ostrva neznam,al pamtim da je preko bio otok Pag, bilo je lijepo,ja izdržo 13 dana i u svog yugića,pravac niz magistralu do Ploča,pa onda lijevo uz Neretvu ,
Nekad bilo sad se spominjalo,,,

Najnoviji postovi

Na vrh