• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,729
Ma prava umjetnost je biti tako dugo na moru, posebno gda su u pitanju penzioneri. :unsure:
Treba manje piti i za sve bu penez :ROFLMAO:
Dan mora 100 eura pa puta 7
Litar glavoboljčeka 3 eura pa puta 365 plus mineralna.
Pa ti sad sračunaj :hahah:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,860
A čime liječiti dušu? Normabelima? Pa kolike to tek košta? Ja nekaj ušparam jer ne pijem mineralnu. Samo čisto. I još nekaj prišparam na hrani jer mi žena neće kuhati gda sem prevesel. :ppozdrav: Za onolike kolike bi na moru dal za tri kuglice sladoleda i dve pečene kuruze ja si organiziram veselicu samo takvu. Još da mi je kakva pevaljka to bi bil raj na zemlji.:ppozdrav::ppozdrav:Ujedno bih dodatno ostvaril uštede na hrani.

Posljednje uređivanje:
  • Like
Reactions: H&S

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,729
Da.
Za razliku od ove slike koja je slikana pred deset let puno toga se promjenilo. Naravno ne na bolje i ne samo zbog toga kaj je onda bilo vode kaj sam ja najviše videl.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,248
Pa neznam više da li smijem napisati, da ih i ja, Rastoke, pamtim još tamo iz kraja osamdesetih godina, prošlog stolječa. Puno puno dana, pa i noći sam se motao oko njih, iznad njih... Posao nije pitao za ljepote krajolika.
Pa izvor Mrežnice, Suvača, pastrve... mladost... Ma Sve prolazi, svi prolaze, Zagorec pak ne 🎶, da tješim se... prošlo je puno toga lijepoga, a bome i grdoga, prek moje grbače po tim ljepotama. Oprosti na malo sentimentalnosti.

Najnoviji postovi

Na vrh