• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,147
Moras nastaviti mobitel na stalak...
Dečki, vidim li ja to zrno sumnje?
Naravno da je mob bil na stalku..
Inače, ajfon dela fantastične fotke.
Imali smo DSLR-a i Canon i Fuji nekad, nema smisla to vleči jer ruksaci su ionak preteški, a mob napravi hebene slike. Naravno, i bor se nosil na ruksaku, to je potpis našeg omanjeg PD..
Ps. Na prvoj slici se vidi Sv.Vid na otoku Pagu, u pozadini Italy
1000028580.jpg 1000028590.jpg

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,803
Nije.sumnja...radil sam ja doma takve slike sa huawei mobom...duge ekspozicije...ima mob pro postavke ali bolje je kad sam.slozis fokus,ekspoziciju,bijelu boju...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,147
Samsung S serija isto dela vrhunske fotke na zoomu pogotovo, ali ajfon briljira bez zooma. Nema smisla nositi dslr-a i optike kad mob napravi skoro pa isto ( dok ne uvećaš afkors ) imaš kilu manje u startu pa ti ostane mjesto za npr.litru vina :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh