• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,896
Godinama sam se bavio autoprijevozom pretežito u domaćem okruženju i to većinom u lokalu po Istri. Nešto manje po unutrašnjosti i kad sam se vraćao i izašao iz tunela na Istarskoj strani osjećao sam se doma. :love:

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,534
Istra je stvarno prelijepa, mistična, zavodljiva, tajanstvena, prepuna iznenađenja....baš poput žena🥰
U ovom postu se referiram na žene, ne na Istru...
Ugl. Žene...nit s njima, nit bez njih

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,682
Prelijepe, mistične, zavodljive, tajanstvene, prepune iznenađenja....
Takav sam i ja. Volim ju iznenaditi. Prepun sam iznenađenja. Nekak mi je bolje da ja nju iznenadim nego ona mene.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,896
Ovih dana nešto stalno kiša u Istri pa onda malo kiša pa malo (više) magle nego obično. Tako da je nestala Motovunska šuma ali je to možda dobro za tartufare da ih nidan na vidi na kojim pozicijama išću tartufe. Nedavno su se pojavili nekoliko Bugara koji su potegli iz pezpuća Balkana u Mutovunsku bošku u potrazi za bijelim trtufama. Sakakvi šljam se riva u Istru! :mad:
Inače ovakvi prizori su malo rijeđi barem za mene koji nešto manje cirkuliram tim dijelom Istre.:love:
A za stanovnike koji obitavaju na tom području je takva magla možda i tlaka. :confused: A ča ja tu moren tr anke u Pazinu bude magla ali forši malo manje nego u dolini mirne.
621814567_10232573413060007_6660616205518221522_n.jpg
623030699_18088429712034524_220865096580273227_n.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,830
@brgud fotke su jako lijepe ❤️, ali ova magla, ja si mislim da to dragi Bog nastoji prikriti tvoju / Vašu zločestoću, dolje v grabi gdje jeste 🤭🫣🤣🥂. Moral sam te fpičiti malo, bar malo 🥂👍👋

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,896
Zato je Veli Jože sagradio Motovun na brdu iznad magle i iznad svih da ih mora nadgledati kad beru trtufe! Da li se trtufe beru , love ili išću (traže)? :rolleyes: 🤔
Ja sam ipak mali zgor magle i to na 362 m nadmorske, ha ha ha ha ....😁 ali je je ipak nešto bude ali ni približno kao u dolini Mirne i Pazina.😊

Na vrh