• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,404
3 kilometra, kamenjara.
Ja sam otišel u šetnjicu kilometar i pol u jednom pravcu i jedva se vratil nazad. Ali po ravnom.

Ako me oči ne varaju, ovo mi liči na Rajsku cestu

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,759
Frenki, proletjelo je ovih 16...znam tocno kak ti je....
Ja ih imam troje i nemam pojma kad su postali ljudi, zaposlili se...
Cijeli zivot sam po terenu...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,074
Ima samo 16 g. Cijeli život je pred njom... Tko zna koliko još dugo bude išla sa nama da i mi kao roditelji uživamo u pogledu... Uff, kako život brzo leti...
View attachment 93315
Čitav dan mi se ova slika vrti u glavi..... slika za sve pare ovog svijeta..... a i misao koju si napisal....

Ja bi bil toliko slobodan da k ovoj slici priložim ovu pjesmu, a posebno završni dio treće strofe

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,598
Iz jedne uvale u drugu :)
Nema tu nekog komfora i ekskluzive, ovdje se još uvijek osjeća priroda i onaj osjećaj povezanosti sa njom. Mislim da se moja family polako sve više zaljubljuje u Dugi otok...

45714.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,074
Potkop Bukašin, uvala Karusa?

Uživajte, danas je več srijeda gotova, dani lete...
A ako ih otpeljaš na Grpaščak da pogledaju kroz ovaj prozor.... volju za hodanje planinama imate pa pješke (navodno se može ali me nemoj držati za riječ i pazi na kače, ja sam ih par videl) prošečete po rubu stjena do slanog jezera.... možda se i ti zaljubiš, ako več nisi ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,074
Nakon jučerašnje šetnje rajskom šetnicom na 0 metara nadmorske visine na povratku doma skoknul samo da vidim kaj to našeg Frenkija gore vleče, kakvi su to pogledi sa visine.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,074
Prekrasno, barem meni. Tam na jednom vidikovcu je pisalo 753 metra m.n.m. a od mlake je udaljen samo 11 kilometara.
Ko se može sa tim pohvaliti da se može skijati i slanu mlaku sa skijališta gledati?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,074
A putem dalje prema doma smo naišli na stada raspuštenih konja.
Bez obzira na situaciju kak su jadni tam završili i kaj su smetnja prometu milina i ljepota ih je bila vidjeti kak slobodno pasu

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,074
Ako idete tuda pomalo, ima ih i u prometu.
Meni prekrasna životinja, mada me je strah bilo...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,074
I za kraj smo navratili pogledati tugu i jad koja je ostala na Bjelolasici, uslikali lijepe kravice i Ogulinsko jezero Sabljaci, ali tam sam videl njihova polja Zelja i tak sam se razočaral kad sam se sjetil svojeg da mi više nije bilo do fotkanja ničega.... prvi ulaz na autostarde, 7 i plina kolko ima...

E da, do Drežnice nisam stigel, nekad se zvala Partizanska Drežnica kad sam ja tam na pilanu hodal kod Mome i Sime..... eeee, to su bili dani koji se nikad više nebudu vratili, ali Drežnica bu došla na red neki drugi put kad bu dan za soljenje jaja... Alan, Krivi Put, Mrzli Dol... lepo je po šumama i gorama ploviti po kojima sam nekad išel a nisam znal kam treba gledati...

Najnoviji postovi

Na vrh