Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,928
je*eš Zetora
A de su v šume našel grabovu granu...Radovi u šumi… 😬 Kaj je najbolje, dopeljamo pun kombi alata, agregat, kompresor, švas-aparat… A ne dopeljamo dizalicu pa smo morali sa grabrovom granom dizati prednji kraj…
View attachment 40606 View attachment 40607 View attachment 40608
probaj zamjeniti prijatelja za težeg, ovaj je očigledno prelaganBilo je napuknuto… Da imam raketu nebi se po toj šumi mogel ni voziti… 🤭 Nema kaj se u šumi ne dešava. Jučer sam izvukel trupac bukve od jedno 2 kubika. Prijatelj od 90-ak kila je sedel na haubi a traktor je išel jedno 50 m na zadnjim kotačima. Al ne brinite, sve su to kontrolirani uvjeti…🤭
Nagovaraš ga na bedastoće!Zasto ga nisi dovezao na 3 kotaca kuci pa radio ko covjek, a ne se patio na zemlji
Ne moraš ju skidati...samo se zapeljaj v šumu...otpala bu sama 🤭On služi za transport i uglavnom su nepristupačni tereni za njega. Jedino da skinem kabinu, onda bi možda išlo…
"taman da i padne kiša"- ti v kabini, a nova motorka na kolima prijatel si progruntal gde se bu nova motorka vozila da se, nedaj Bože, ne namoči ili ogrebe?????? Ve još imaš priliku da preinačiš kola dok još nisu na kupuGle nebi se htel mešat, ali prijatelj da probaš raketu i da vidiš kud ona sve ide drugačije bi razmišljal😉jer ak nejde raketa onda nejde ni jen drugi traktor.
Vjeruj mi znam kaj govorim, još kad zakoščiš kola ko pravi gospon ideš u šumu, taman da i padne kiša ti lepo u kabini i baš te briga, glesaš van, baš prava romantika, još ak si radio neki spojiš, ma divota.
Tak da nebi imal ovakvih problema, sad znam nebi kupoval još jen traktor, previše ti bi bilo, ali moja preporuka da prodaš ta sva tri i kupiš solidnu raketu, i dobra kola bi se našla.
I ideš kam očeš, voziš kola i nemaš nikakve brige, kak ja sve delam i dopeljam? Ovo ti sve iz prve ruke govorim, neću ti ja loše😉🙂🍺
naravno ,pazi sad kako je uradjenaAli raketa se neda🙂