• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Jes tako je al za zetora taj dio ili novi ili rabljeni košta duplo manje nek za Steyra ili Massey ferguson a puknut hoće i na njima. U biti za Steyra je takva igra koštala ko jedan dobar zetor 4712 a za jednog maseya je bilo ko jedan solidan 533.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
izgleda da je tu već bilo napuknuto od prije. Možda se to dešava kad se digne na zadnje kotače i onda lupi prilikom spuštanja.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Bilo je napuknuto… Da imam raketu nebi se po toj šumi mogel ni voziti… 🤭 Nema kaj se u šumi ne dešava. Jučer sam izvukel trupac bukve od jedno 2 kubika. Prijatelj od 90-ak kila je sedel na haubi a traktor je išel jedno 50 m na zadnjim kotačima. Al ne brinite, sve su to kontrolirani uvjeti…🤭

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Bilo je napuknuto… Da imam raketu nebi se po toj šumi mogel ni voziti… 🤭 Nema kaj se u šumi ne dešava. Jučer sam izvukel trupac bukve od jedno 2 kubika. Prijatelj od 90-ak kila je sedel na haubi a traktor je išel jedno 50 m na zadnjim kotačima. Al ne brinite, sve su to kontrolirani uvjeti…🤭
probaj zamjeniti prijatelja za težeg, ovaj je očigledno prelagan:)
(no, možda se i ovaj može podebljati ako ima potencijala-to bi bilo kao ulaganje u kadrove)

Posljednje uređivanje:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Gle nebi se htel mešat, ali prijatelj da probaš raketu i da vidiš kud ona sve ide drugačije bi razmišljal😉jer ak nejde raketa onda nejde ni jen drugi traktor.
Vjeruj mi znam kaj govorim, još kad zakoščiš kola ko pravi gospon ideš u šumu, taman da i padne kiša ti lepo u kabini i baš te briga, glesaš van, baš prava romantika, još ak si radio neki spojiš, ma divota.
Tak da nebi imal ovakvih problema, sad znam nebi kupoval još jen traktor, previše ti bi bilo, ali moja preporuka da prodaš ta sva tri i kupiš solidnu raketu, i dobra kola bi se našla.
I ideš kam očeš, voziš kola i nemaš nikakve brige, kak ja sve delam i dopeljam? Ovo ti sve iz prve ruke govorim, neću ti ja loše😉🙂🍺

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,721
Gle nebi se htel mešat, ali prijatelj da probaš raketu i da vidiš kud ona sve ide drugačije bi razmišljal😉jer ak nejde raketa onda nejde ni jen drugi traktor.
Vjeruj mi znam kaj govorim, još kad zakoščiš kola ko pravi gospon ideš u šumu, taman da i padne kiša ti lepo u kabini i baš te briga, glesaš van, baš prava romantika, još ak si radio neki spojiš, ma divota.
Tak da nebi imal ovakvih problema, sad znam nebi kupoval još jen traktor, previše ti bi bilo, ali moja preporuka da prodaš ta sva tri i kupiš solidnu raketu, i dobra kola bi se našla.
I ideš kam očeš, voziš kola i nemaš nikakve brige, kak ja sve delam i dopeljam? Ovo ti sve iz prve ruke govorim, neću ti ja loše😉🙂🍺
"taman da i padne kiša"- ti v kabini, a nova motorka na kolima:eek: prijatel si progruntal gde se bu nova motorka vozila da se, nedaj Bože, ne namoči ili ogrebe?????? Ve još imaš priliku da preinačiš kola dok još nisu na kupu;)

Najnoviji postovi

Na vrh