• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem Solo 645

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,667
Imaš na Njemačkom Ebay-u dvije koje se prodaju za djelove.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,942
Vidio sam ali tražim domače. Ovo nije sigurna kupnja. Tak mi je barem kum rekao a on stalno nešto kupuje preko ebaya a ja sam nisam baš spretan u tome.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,667
Reci slobodno kumu da nema pojma, pogotovu s Njemačkog Ebaya. Dobiš stvar za 3-4 dana na kućnu adresu, problem je kod Kineza, gdje se može dogodit da nedobiš stvar, ali...baš uvijek dobiš povrat novca. Stoga ne vjeruj kumu.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,942
Imao pojma ili ne nemam kak naručiti od njih. Ja neznam i nemam vremena se sa tim sad zaj... a nikog drugog nemam da mi to naruči.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,667

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
poslao sma upit , još da mi ide njemački , pregovaranje i cjenjkanje ..ohohoooooo

po mom iskustvu poštarina bude oko min 10 e ,

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,611
Čuj, možda bi se moglo poslati na njemačku adresu ak je gratis, pa da se onda donese u HR?

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,667
Vidi odgovor meni, od ovog koji ima samo ručku na Kleinzaingenu. Hallo, sorry für die späte Rückantwort.
Gerne schicke ich auch nach Kroatien.
Ich habe eben geprüft und Versand per DHL Päckchen (ohne Versicherung) kostet 8,90 € Mit Versicherung ist besser per DPD für 12,90 Eur DHL Kostet 14,- €
Viele Grüße

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,942
Dečki hvala na svemu ali nebum kupoval tak. Dok sve saberem dojde me skoro kao nova ručka ovdje. Mislil sam da neko ima rashodovanu pa da kupim. U Njemačkoj su od sestre klinci pa budem preko njih to nabavil. Nisam njih htio sa tim opterečivati ali eto moram. A to da mi se ne žuri baš nebi rekel. Drva su srušena i treba ih piliti i voziti a neču posuđivati. Fala još jednom.

Najnoviji postovi

Na vrh