Toni_montana
Član
- Tu od
- 11 Velj 2009
- Poruka
- 90
Jel možeš poslikat ručice za upravljanje,baš me zanimaju,jer sličan takav imam i ja...
To je to,da...skoro isti ko i kod mene... raspored ti je otprilike takav kak smo gore već naveli... samo sam ja kod sebe nešto raskopav'o i presložio jednu komandu na jednoradnu..a sad šta sam radio,više se nesjećam,znam da je bilo viška dijelova
To je to,da...skoro isti ko i kod mene... raspored ti je otprilike takav kak smo gore već naveli... samo sam ja kod sebe nešto raskopav'o i presložio jednu komandu na jednoradnu..a sad šta sam radio,više se nesjećam,znam da je bilo viška dijelova
konačno sam kupio hidraulični aktuator pa idem sad konstruirat mašinu za piganje.
uzeo sam pumpu od kombajna sa rezervarom 10l i preko remenice sam stavio elektromotor tako da cu imat negdje 1000okr na pumpi,jel to prebrzo ili da smanjim okretaje još,jer bit ce mi potreban malo jači moment na aktuatoru?
E bogami,to ti ja neznam,možda naleti netko ko se razumije više u te hidrauličke stvari
To ti je kak da pitaš kaj ti je potrebno za obradu polja.konačno sam kupio hidraulični aktuator pa idem sad konstruirat mašinu za piganje.
uzeo sam pumpu od kombajna sa rezervarom 10l i preko remenice sam stavio elektromotor tako da cu imat negdje 1000okr na pumpi,jel to prebrzo ili da smanjim okretaje još,jer bit ce mi potreban malo jači moment na aktuatoru?
Jel možeš poslikat ručice za upravljanje,baš me zanimaju,jer sličan takav imam i ja...
Kod mene ti je ovako
1. -Dolaz/ulaz ulja
2. Povrat/izlaz ulja
3 -Blindirano
4-5. Dvoradna komanda
6-7. Jednoradna komanda,jer sam jednu prebrikal,da mi bude samo za dizanje..U ovom mom slučaju prednjeg utovarivača.
Može pitanje pa ako neko zna odgovor; od čega je taj razvodnik , može li se nabaviti povoljno takav (sto jeftinije) ili bilo kakav sa min.. dvije, tri ili 4 komande ?