- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,947
Nemaj brige,imam ja iskustva sa susjedima-imali smo mi pun vrt voća kada sam bila mala,ali ja sam brala uvijek susjedovo.Dok me nisu ulovili,a onda....
Nemaj brige,imam ja iskustva sa susjedima-imali smo mi pun vrt voća kada sam bila mala,ali ja sam brala uvijek susjedovo.Dok me nisu ulovili,a onda....
...............giggle):
No,pa kaj onda,imalo je to i pozitivnog efekta.Zato mi je sada valjda ritica tak lijepa i čvrsta,niš se nije obesila.:biggrin::biggrin:giggle):
Jesi li sadio šparoge iz sjemena(sam si radio presadnice) ili si kupio presadnice?
Ako nema nigdje, ima blizu mene u agro dućanu. Javi na PM adresu i pošaljem ti....kod mene u đakovu nema ni u jednoj. prije par godina sam bio kupio u konzumu, al poslje više nema
jel zna netko gdje se može kupit sjeme šparoga, ili možda ima netko za prodat. treba mi malo, 20-30 sjemenki, čisto da probam za svoje potrebe
mali update,vide se kako odu neke šparoge u sjeme...zanima me ak netko zna da li se mogu ubrati sjemenke sa šparoga da ih posušim i imam za sadnju za slijedeću godinu..:icon_scratch:
green screen image
a zakaj ih ne probaš nasipat sa slamom, bila bi im rahlija zemlja...aaaa?