• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SRETAN ROĐENDAN FORUMAŠI

G

GROF

Guest
Re: I jos jedan...

... Bog!., dragi moji forumaši!!!

Bio sam malo zauzet razno - raznim delom pa se nis dospil prije javit - pozdravit - zafalit na čestitkama i dobrim željama!., a ujedno i svim ostalim slavljenicima zaželit svako dobro u budućim životima!!!

Da sada nenabrajam poimenice sve slavljenike!., SVIMA NAJISKRENIJE ČESTITKE POVODOM RODJENOG DANA! rodjendana!., zdravlja, sriće, novčića, ljubavi, svakako zdravoga seksa i puno ljubavi sa svojima i tujima!.-

P.S. i za kraj jedna mala opaska,
poštovani forumašu; Tomazy!!!., već kada si sve epitete nabrojil sa čim se kako i ki rodi., a mene si metnul u skupinu rodjenih budala., pa svakako fala ti i na tome., na daru ili čestitki nema prigovora, ima samo ljutnji., jer se neprikladnim darom i čestitkom svakako može neko uvredit ili povredit, naljutit,... ja se osobno nisam našal niti u jednom od ove tri nabrojene reči., ja sam se samo nasmijal!!!., ali uz poruku što će vredit ubuduće i za tebe kada ti vratim lopticu, mišljenja sam da ćeš se i ti jednako smijat ko i ja sada!., ha,ha,ha,...

poštovani i sveznani forumašu; ZJ!., Zvonimire moj! svakako fala na čestitki za moj 41. rodjendan!., ali stvarno neznam odkuda ti poštapalica DRUŽE grof???., da me je neko oslovio iz Srbije sa druže., to mi nekako i ide od strane nji., recimo ko od nas FALJEN ISUS I MARIJO!!!., ali kada mi ti uputiš poštapalicu DRUŽE., e onda se moram malo zamislit što si mi ti sa tim želio poručiti???., moram dodat i zapisat ovde znanja radi., delam za državu već 23 godine, od toga za Jugoslaviju 3. godine, a za Lipu Našu Hrvatsku puni 20. godina., i dok sam delal za Jugoslaviju u Općinskome Poglavarstvu prije 23. godine nisu me oslovljavali drugovi sa DRUŽE., već smu me zvali; mladi kolega, općinar, gospodin!., tako te molim za ubuduće da me ne oslovljavaš sa DRUŽE!., ujedno moram dodat u svezi xxxxxxx sa ovim našim tomicami!!!., xxxxxxx SA "MALIM" JE ČISTO UGODNO!., ALI ZAMISLITE KAKOVO JE TEK xxxxxxx SA "VELIKIMI"!.,
mislim na traktore, svakako, zamislite kada se veliki traktor sjebe koliko ima xxxxxxx oko njegovoga popravka!.-

... eto! sada smo malo to rezonirali za ubuduće!!!., Bog!, dragi moji forumaši!., čitamo se...

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728

I ja sam kao sto i Grof kaze bio zauzet ovih dana i moram priznati nisam dolazio na forum, ali to me ne opravdava,,,
Zelim svim slavljenicima sa malim zakasnjenjem cestitati na rođendanima,,,
Zelim svima Vama sto vise srece zdravlja i sexa pa makar i sa tomicama
c033.gif
(Grofe nista zlonamjerno ne mislim pri tom) i ja bi jednog sexao samo da ga imam,,, (ali bit ce jednog dana nadam se, ako Bog da)

Dakle svako dobro svim slavljenicima zelim
c013.gif

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,432

E moj Grofe, vidiš do kakvog nesporazuma dovede narječje.
DRUG ti je kod nas oslonac, stup ... na kojeg se svatko može osloniti. Zato sam te nazval Drug (nisam mislil na drugove i drugarice...), jer si ti oslonac ovdje ljudima s Tomicama i njihovom braćom. Nisam razmišljal da se kod vas to tak ne zove.
Dakle, to je trebal biti kompliment, a on je tebe uvrijedil. Eto, žal mi je.

G

GROF

Guest

ZJ kaže:
E moj Grofe, vidiš do kakvog nesporazuma dovede narječje.
DRUG ti je kod nas oslonac, stup ... na kojeg se svatko može osloniti. Zato sam te nazval Drug (nisam mislil na drugove i drugarice...), jer si ti oslonac ovdje ljudima s Tomicama i njihovom braćom. Nisam razmišljal da se kod vas to tak ne zove.
Dakle, to je trebal biti kompliment, a on je tebe uvrijedil. Eto, žal mi je.

... e forumašu moj; ZJ!!!., FALA NA KOMPLIMENTU!., ma ni problema!., bitno mi je da smo razčistili i razjasnili pojmovnik narječja i prenesenog značenja!., neka ti nebude žal; /bitne su dobre želje i pozitivne poruke - vibre u zraku!/., sve pet!
Izuzetno mi je drago da si pojasnil za narod i ljude ki me znadu?!., jer moja Lika je kameni gena!, nažalost, puno, puno i previše je propatila zbog drugova, ko moja obitelj, ko i ja sam osobno!., tako da o tome neki drugi put i na nekom drugom mestu!.-

... a za kraj želja i pozdrava!., samo da te podsitim!., ti si i dalje pozvan kodmene u moju Liku - Jezerana!!! kod obitelji Vranić - Kovač - grof!!!

p.s. PRIJATELJU! forumašu!; Tomazy!!!., ponovo se najiskrenije zahvaljujem na orginalnoj i jedinstvenoj rodjendanskoj čestitki za moj neponovljivi 41. rodjendan!!!., /uh! bilo bi jako dobro, dobro da je negdi??? 21.rodjendan!., onako da "malkice" za pol vratimo film nazad!!!/..., biti dobar .... i napravit još jedan krug!!!

Bog!., moj narode!., moji dragi forumaši!, SLAVLJENICI! sretni VAM Vaši rodjeni dani! i svi oni ki dolazidu iza nji sada i u budućeeee!!!...

B

Bobo

Guest
Jel valja sad ime teme? ;)

I jos jedan... se odnosilo na jos jedan rodjendan, a tema je otvorena jos u vrijeme kad se za svaki rodjendan otvarala posebna tema ;)

Inace, svima kojima nisam cestitao, nek je sretan rodjendan, posto ovu temu bas i ne posjecujem cesto.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,432
Može Grofe, kad budem imal drugi put više vremena, sigurno stajem (ako nebuš na poslu).

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Bobo kaže:
Jel valja sad ime teme? ;)
Odlično...svaka čast...
Ma valjalo i onako,,,ali mi se neuklapa u razum...
Ovo je pravo... :supz:
Pozzz Joe :mrgreen:

G

GROF

Guest
... svim forumašima SRETAN RODJENDAN!!!

Bobo!., svaka ti dala! piti vina iz bokala!!!., odličan naslov teme, svaka čast i fala!

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Kolega gmižo...pa ti si strefio da se rodiš, na dan žena...kako nisi malo pomerio datum za koji dan... :lol:
da bi slavili dvaputa... :lol:
nek si ti meni živ i zdrav...
živ bio...pozdrav joe! :supz:
:partyman:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
sretan rođendan!!!!!!

:gitarist: :partyman: :drinkers: :partyman: :supz:

G

GROF

Guest
Svim forumašima, slavljenicima, BEĆARIMA!!!., sretan rodjendan!!!., živi bili, vino pili i mlade curice ljubili!.,

Bog! vas poživil!

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Sretan rođendan Bogec, da si zdrav i sretan što lakše se riješio i najmanjeg kredita :partyman:

B

Bobo

Guest
Bogec, sretan rodjendan. Cestitao sam na FB jos "jucer" a ovdje zaboravio :( Jos nije kasno :D

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Lega bogec...prođe ljeto trideseto, a ? :D
Želim ti sve najbolje, da se što prije oženiš :D , da završiš farmu i kreneš punim kapacitetom u proizvodnju, da budeš uspješan (u što ne sumnjam) i da srušiš sve svjetske rekorde u prinosima :mrgreen:

Najnoviji postovi

Na vrh