• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SRETAN ROĐENDAN FORUMAŠI

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
sve naj današnjim slavljenicima:gitarist::gitarist::partyman::partyman::drinkers::drinkers:,baš vam zgodan broj:partyman::partyman:

I

ihorzic

Guest
Kako bi ja sad rado bio negdje na rođendanu , torta ,kolaći itd - pao mi je šečer !!!!!!
Evo Vi koji slavite sretno Vam bilo !!!!!!!!!!!!

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
:partyman::partyman:Matija i padila dečki sretan vam rođendan i sve najbolje u životu...

B

Bobo

Guest
Kad god dodjes, bit ce runda...

Rodjendane sam prestao slaviti, starim naglo... Pre brzo mi vrijeme prolazi :(

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
sretan ročkas slavljenici,ma daj Bobo el to tebi prevelik broj sviječa na torti,uzmeš one dječje sa brojevima ima ih manje,:partyman::partyman:,samo veselo do sljedečeg,svega za dosta i puno cura i ostalog dobrog:gitarist::gitarist::cool::cool:

Najnoviji postovi

Na vrh