• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SRETAN ROĐENDAN FORUMAŠI

V

Vujo

Guest
Re: I jos jedan...

dečki šanana i skladištar sve najbolje za rođendan !!!
nije me bilo par dana a ono samo fešte
:partyman: :supz: :partyman:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Sretan rođendan bduda!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

G

GROF

Guest

...BEĆARI!!!., SRETAN VAM "SVIMA SKUPA" RODJENDANNNN...!

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272

Čugi sve najbolje, sretan ti rođendan :D :partyman: :mrgreen:

Č

Čugi

Guest

Hvala ekipo, živi i zdravi mi bili! :partyman:

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571

Sretan rođendan Čugi!!!!!!!!!!!!! :partyman: :supz:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Sretan rođendan komšiji Čugislavu!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :D

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

sa malim zakašnjenjem sritan rođendan :!: :!: ;) :gitarist: :gitarist: :partyman: :partyman: :drinkers:

B

Bobo

Guest

JAOOO, pa tko nam to danas slavi rodjendan???

MARIO, sefe, sretan ti rodjendan!!!

Ziv, zdrav i sretan bio!

E, jel to danas il sutra, ne znam jer sat na forumu bas ne funkcionira, al svejedno ;)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Eto, naš šef Mario danas slavi svoj 19 rođendan!
Mislim na danas pošto več je 15.12. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mario sretan ti rođendan, dao ti bog još dva lambija doma, snage po želji :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D , puno zdravlja i sreče i uspjeha u poslu, novaca naravno najviše od svih, puno cura i ljubavnih afera.... :p :p :p , neču više da te ne ureknem :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: ;)

Sretan rođendan ti.......i nemoj misliti da ti se uvlačim u dupe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276

MARIO prijatelju :D
želim ti sve najbolje povodom tvog rođendana, nek ti se ostvare sve želje, nek ti trava bude zelenija od tuđe, nek ti krave daju više mlijeka, nek nam pišeš više na forumu, nek ti super ide na fakultetu, nek ti ide super proizvodnja krmnih kultura, nek mi diplomiraš na krmnim kulturama :D :D :D :D :D i oženiš se :D :D

pozdravi mamu i reci joj da ja još čekam recept za one mahune koje sam jeo kod tebe :D bile su super :D ako neda recept evo mene opet na ručak kod tebe :D

sve najbolje prijatelju :D

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Jači si bogec :D :D :lol: :D :lol: , skidam kapu :!: :mrgreen: :mrgreen: ;)

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

mario sve najbolje povodom rodendana i da ti se sve želje ostvare

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276

ŠANANA IMT 565 kaže:
Jači si bogec :D :D :lol: :D :lol: , skidam kapu :!: :mrgreen: :mrgreen: ;)

dobar je mario dečko, ima volju za poljoprivredu, ipak ima 19 godina a toliko voli poljoprivredu, ima znanje i volju , kraja mu nema :D
bio sam kod njega dok sam vozio mu sjeme ljulja, boxera i linosa, vidio gospodarstvo, i uvidio da stvarno ima volju, zato je moja neka sebična želja da diplomira na krmnom bilju jer ima potencijal, ali mora ponakad i riskirat ne sve ziheraški, ali dobar je on dečko, stvarno dobar :D :D

tu ste si vas dvojica po starosti, i ti imaš potencijal .,ali tebe ču ja iškolovat :D jer si mi blizu

prepoznam ja potencijal, i nije mi teško nekog uputit kako da radi u životu

ali ovo je tema trenutno o mariovom rođendanu, stoga sve najbolje

G

GROF

Guest

...SRETAN, VESEL I BLAGOSLOVLJEN RODJENDAN Mario!!!.,
KAO SVI DO., I OD SADA DO DALEKO, DALEKO U ŽIVOT...!

BOG! TE BLAGOSLOVIL ZAJEDNO SA TVOJOM PREDIVNOM OBITELJI!!!., BUDI DOBAR KO I DO SADA!...,VOLI POLJOPRIVREDU, ŠKOLU, NAJVIŠE RODITELJE I PRIJATELJE, "ŽENE" ISKORISTI FULL., SAD SI U NAJBOLJIM GODINAMI ŽIVOTA., SVE, BAŠ SVE ISKORISTI I ISPROBAJ = BUDI DOBAR!!!

...OPROSTI NA MOM LAPRDANJU!.,
KADA NAVRATIM U TVOJ ZLATAR., DOĆU NA RAKIJU!!! - SRETNO!

Najnoviji postovi

Na vrh