• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SRETAN ROĐENDAN FORUMAŠI

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Johabica SRETAN ROĐENDAN I SVE NAJBOLJE i da se još puno puno godina družimo i čitamo ovdje na forumu!!
todos takođe sve najbolje, puno sreće, zdravlja i para...

Posljednje uređivanje:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Hvala.

Dobar ti potpis.Ja to velim malo drugačije-nikada nemoj previše očekivati pa se nećeš razočarati.Sve u svemu-mislimo isto.:icon_super:

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Sve najbolje zelim danasnjim slavljenicima....:drink::drink::icon_kidra::icon_kidra::cool2::cool2::icon_pidu::icon_pidu:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Lisnik sve najbolje za rođendan,sve što ide uz taj dan,samo polako i laganini:drink::drink::drink::drink:,ostaloj ekipi koja isto slavi sve THE BEST

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
@earmervg,znala sam ja da si ti rođen u znaku djevice,morao si biti ovakav kakav jesi.

Sretan ti rođendan prijatelju,neka ti svi dani u životu budu sretni kao ovaj danas.

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
sretan rođendan i sve najbolje kolega @ dino,a naravno i svima ostalima koji ga danas slave sve najbolje:icon_pidu::(party)::(party)::drink:

Posljednje uređivanje:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Svima slavljenicima sve najjjjjjjjjjjjjjjjj :drink::drink::icon_pidu::icon_pidu:

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Hvala vam,popijte si koju u moje ime :biggrin::icon_jook::drink:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
fijuuuuuuuuuu,viđ koliko slavljenika danas,sretan rođendan svima od prvog do sljedečeg :icon_super::icon_super::icon_jook::icon_jook::icon_jook::icon_jook:

Najnoviji postovi

Na vrh