Danas je ustajanje bilo kao u pjesmi: jutro rano prije 7 satiiii 🎶.
Otišla supruga k zubaru, ja se isto vrijeme doma smucao 🙃😈🤣.
Dok je supruga došla doma od zubara, milo me gledala kak' ja doručkujem (donesla je i friški kruh) jer ona ne smije, radi nove plombe u zubu 🙃😈🤣.
Otišli smo u gorice i ja sam "zvlekel van našu staru profy kosilicu". Dotočio benzin na lanjski, potegnuo špagu par put i zabrundala je, inače 3 god nije došla s brijega doma, na servis. Noževe gore mijenjam i brusim 🙃.
Želim reći da pokraj nas 3 parcele dalje, je mladi susjed več flaksao sa Štilovkom svoje gorice, po površini kao i naše. Ja sam započeo kositi, nakon 3 reda supruga je preuzela kosilicu, a ja sam kresnuo svoju Kineskinju, flaxericu. Prošao sam s njom sve oko "obrša" oko svih tuja, čempresa i cvijeća. Poflaxao sam i grivu do našeg susjeda, pa "podolje" i gore sve uz put... Susjed koji samo flaxa svoje gorice nije došel niti do polovice. Ne nismo se natjecali, samo ukazujem na "učinkovitost u jedinici vremena", s tim da je susjed mladi čovjek cca 40 godina, a mi smo deda i baka...
Da, iako smo imali usmjerivač trave dignuti u zrak svejedno se sočna trava i suha zemlja "nalove" na otvoru za izbacivanje pokošene trave...