Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
A ja fasovo nakon 16 godina na ružnom mjestu neku fistulu,,tj. neku gnojnu upalu,,, imam magistra farmacije, kći,,, sa dobrim znanjem i iskustvom,,, donijela mi neke antibiotike,, dva puta dnevno,, ukupno sedam dana,,,
Hmmmm nesmijem piti pive, bože kako da da to ispostujem,,,,pitanje je sad??????
Evo nakon 2 dana posla. Bašča ko apoteka. Sve sređeno i na svome mjestu.
Dolaze mi 2 grupe djece iz vrtića brati šljive i gledati piliće pa sam si dao truda da to sve na nešto liči.. Čak smo koji kubik trave i lopoča iz jezera izvukli...
▫️ Подсетимо се прошлогодишње изјаве Митра Митровића из Шида, који је на 28. Конгресу друштва БИСКАП - Бивши и садашњи конзументи алкохолних пића, који је одржан у Кули, освојио признање за уживање у...
Triba potrošit današnje izdašne potpore.
Proba ga malo. Elektrodu 3.2 dobro prži.
Punjena žica koja dođe u paketu isto dobro vari, malo prska standardno.
Još probat aluminij sa bocom.