• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,907
Hmm.. Zanimljiva teorija..

Idem ja za svaki slučaj vratiti parcolovke 😂😂😂

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,615
Štakori uvijek žive u paru. Nastavi potragu. Ljepilo je ok, ali karton mora biti toliko velik da nikak nemre nogama s njega.
Kaj se tiče otrova, mislim da djeluje tak da žeđaju i traže vodu koja pospješuje djelovanje otrova. Koliko treba ovakvim kapitalcima, ne znam.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,903

Samo je veži špagom, meni skoro jednom odnjeo pacolovku,uhvatilo ga po zadnjim nogama pa je grebao prednjima dok se nije iskrenuo.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,907
Ostao sam ja tako bez mišolovke.... Misevi/štakori i žohari su neuništivi.. U globalu 😂.

Evo vratio sam natrag svu opremu pa ćemo vidjeti 😭😭😭

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,469
Ozbiljno velim, a tebi je smiješno. Nekad pregrizu špagu iz zabave, prije neg ih se ulovi.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,907
Mama moja ima svoju teoriju kako je ona o lovila parce po skladištu dok smo trgovinu imali.

Kaže oni što nisu htjeli otrovne mamce. Njima bi u posudu na pola skladišta stavila posudu s pivom. Kaže da bi ih ujutro našla pijane kako leže na otvorenom 🤣

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,488
Žao mi nisam slikao,ali evo danas tehnički pregled traktora u selu. Ukupno pregledan 31 traktor 30 IMT -a ,1 torpedo,i dvije majevice prikolice.
Po logici nekih ljudi mi smo selo čudaka u njihovom očima luđaka. Međutim za pretpostaviti je da ipak to nije loš traktor kad je izbor tolikih ljudi.

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407

Uzmi u poljoapoteci otrov za miševe ( plave kockice).Ja sam ih se tako riješio(nakon par krepanih jednostavno nestali).

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,903
U vatreno krštenje, u blato s njom

Koliko te izišla prikolica?
Ja gledam da bi s ceradom uzeo.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,488
Sa sve tehnički i prikolica cca 700€. Arnjeve i ceradu planiram sam napraviti mislim da bude jeftinije.

Najnoviji postovi

Na vrh