• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,755
Nekuzim kak je to raubalo, uspilo napraviti slic, a da nije kotac ispao cim su matice popustile?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,907
Jel se susreo netko nekad s ovakvim bačvama ?

Ima otvor dolje na dnu koju je trenutno tvornički zatvoren s oprugom koja upire u pločicu s čepom. prsten s gumenom brtvom i sve to drži sager osigurač.

Rupa je konusna , širi dio konusa kreće izvana.

Jel postoji neka original pipa za tu rupu ili kako je najbezbolnije ugraditi ? IMG_20240907_173650.jpg

IMG_20240907_173646.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,778
Seger van, ventil van i unutra pipa sa odgovarajučim navojem. Ako dobro vidim neki navoj postoji unutra?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,907
Kao da neki fini navoj ima. Ali je ultra fin i plitak. Čak mislim da nije ni navoj :oops:.

Nisam nigdje na netu našao pipu s konusnim navojem.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,907
Probao s pvc takvom i curi lagano a nabio sam ju da sam ju morao pokidati dok sam čupao van.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,903
Za vikend idemo žena i ja na izlet u Sarajevo, jel mi može netko reći gdje se dobro jede a da nas ne oderu ko ovce?

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,473
Deda,,, ima jedna stara od Josipa Pejakovica,,,pošteno pa ko koga zajebe,,,ima i ona ko se jednom napije vode sa Baš Čaršije, iz Sarajva taj otici neumije,,,ja sam od Sarajeva nekih 100 km. i neidem tamo često,,,Znam Sejo je sebi izgradio renome,,, Baš Čaršija je nezabolazivna lokacija,,, dosta cevabdžinica,,jedni kažu ovo,,a drugi ono,, meni su svi cevapi dobri,,a mnogi preferiraju cevabdžinice,,Željo 1 i 2,,Ferhatovica,, Nuno,, u svima sam jeo i svijuh su mi cevapi bili dobri,, kolega,,, mtd001,, pripazi se malo džeparoša,,,

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,903

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Bil sam pred nekih 10 godina, ćevapi su išli naravno....al na Kazančiluku je bila jedna burekđinica di sam ostal paf. E sad kak se zove ne bi se sjetil....potanje i jel postoji još

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,469
Ja sam bil zadnji put 2008. ... Željo je bil OK, isto kak i ostali...doduše, trebal bi ponoviti jer sam zaboravil okus ćevapa od tam. Znam samo da sam se od kajmaka us...l k'o grlica :rolleyes::ROFLMAO:

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,488
Baš čudno,da ne povjeruješ.

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh