• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Taj mora da je neki šaljivđija. Možda bi neke od ideja mogle poslužiti Petru Grbiću gda otvori novu fabriku da konačno napravi nekakva unapređenja na fergusonu nakon toliko godina čekanja.
Tom šaljivđiji bi ja zabranil pristup dučanima i portalima na kojima ideje skuplja, a ja bi najradije te sve inovacije u svojem trošku resetiral na početno stanje.... a tak nekak i bu.
U trenutnoj situaciji kanta jupola na njemu stoji bez prevrtanja. Jebaj ga, dve ne stanu, a znamo da su dve kante mjera :ROFLMAO:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,462
Teško mi je procijeniti koliko se tu čega melje jer je svakojakih kanti, a samo je jedna tipska. :unsure: :ppozdrav:
Da i to pojasnim,,, posebna posuda je mjera,, idem tritikale 4 ,ječam 2, pšenica 1, zob 1,,kako koje žitarice raspolažem,, inače je sve moja proizvodnja,,,a za mene u ovim godinama sve kante su jupolke,,teške su,,:ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh