• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,471
Denes nepeken mines, pe sem išel kepeti zvr kembinerke kenele, beš je bele fešt debre. Iskepel sem se kej sem trebel, sed se čekeju selerni peneli, aee. 😂

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,211
a siromaki jadni, svi se budete oznojili...ja kalam drva na kalač u šupi, vuru kalam, vuru se grijem...:ppozdrav:
jel to šparoga?
Je, šparoga

a siromaki jadni, svi se budete oznojili...ja kalam drva na kalač u šupi, vuru kalam, vuru se grijem...:ppozdrav:
jel to šparoga?
Malo se i jesmo oznojili, pa malo odmora da se ohladimo, govori žena da mi je vrat pocrvenio od sunca

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,142
Ja sam pobacao 3 vreće papira za umatanje.. Rabljenog naravno što je planirala nekad koristiti. Naravno nije nikad 😅.

Znači nisam ni znao da od poklona papir sprema....

I onda ja imam problem što kupujem neki alat konstantno 😂

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,856
Ja rastavljam ormar u sobi jer slazem klincu novu sobu, dvije pune ladice i jos za pola ladice ukrasnih vrecica popadalo iza 🤣🤣🤣🤣
Velim ja njoj, mi par godina ne kupujemo vrecice za poklone..a ne, ne pasu te vrecice uz sve 🤣🤣🤣🤣

Najnoviji postovi

Na vrh