• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,697
Sestra mi živi u VŽ i ovo mi je jutros poslala:

1000032021.jpg
1000032022.jpg
Izgleda da je VŽ najhladniji jutros. U toplicama je minus 12

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,178
Garant bude auta/kamiona kraj ceste u problemima sa zaleđenom naftom. Baš me zanima koliko ( i dal su uopće ) aditiva je ubačeno na benz.pumpama u rezervare. Mi vozači novijih kamiona smo osuđeni na aditive radi sofisticiranih i kompleksnih motora a prije sam šusnul 10-15 % benzina + malo ulja i nije bilo problema.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,430
Istu takvu deku imam i ja, u biti par komada, i baš su top. Vuteks;)
Ambasadorka?
Jel ima toga još negde za kupiti? Navodno Turci ili neko nekaj rade ali jel zna ko jel to je za kaj?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,430
Garant bude auta/kamiona kraj ceste u problemima sa zaleđenom naftom. Baš me zanima koliko ( i dal su uopće ) aditiva je ubačeno na benz.pumpama u rezervare. Mi vozači novijih kamiona smo osuđeni na aditive radi sofisticiranih i kompleksnih motora a prije sam šusnul 10-15 % benzina + malo ulja i nije bilo problema.
Kod mene -13. Pošto znamo da je najniža ujutro ali kratko vreme znači da je to u rezervarima viša i ne vjerujem da bude problema.
Ja sam upalil bez brige a unutra je ljetna nafta.

A dodavanje benzina.... koja su to vremena bila koja se nikad više vratila nebudu.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,326
Kod mene je hladnije bilo onaj dan pred Novu godinu, tada mi je i na tavanu bilo skoro 0°C, a sad mobitel pokazuje -9°C, ali na mojoj mikrolokaciji je -5°C vani i 4°C na tavanu.

1767857947767.png

1767858083132.png

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,545
lijeska u zimskome snu 1 2026.jpg lijeska u zimskome snu 1 2026.jpg fergusonček u snijegu  1 2026.jpg solište i hranilište 1 2026.jpg
Sjetil sam se jedne zgode. Moj kum je bil u goricama i malo se duže zadržal kraj lagva nego kaj je trebalo i onda je krenul doma. Usput je pokupil polubranik na prugi i malo dalje se zasunul vu grabu sa svojim IMT 540. Policija, hitna i sve kaj ide uz to. Kad se vrnul iz bolnice došel mu je doma novinar iz Glasa Podravine da ga pita kak je to zišlo. Veli mu moj kum da nije bilo opasno. Malo sam se natukel i napukla su mi malo rebra.
Pita ga novinar, a kaj je bilo sa traktorom?
Veli mu kum:¨A kaj bi bilo? Traktoru nije bilo ništ, pak je to Ferguson¨.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh