Danas sam za prijatelja iz ZG tražio oprugu i glavu za "trimer", kao jedino ga u VŽ ima, vidljivo preko Interneta. Došao u servis i trgovinu, nema. O sve ti hebem pa tko je sve lud. Obavijestim ZG o ishodu. Za par minut iz ZG dobim poruku, ima potvrdili su s "ovog broja". Čeka rezervirano na prezime. Vratim se ponovo, naravno dobijem oprugu, platim manje od 3 Eura. Poludio sam, "za picajzlu fedrek" cca 3 Eura.
Iza toga da sebi smirim živce, naletio sam na ni manje ni više nego zdravu, samohodnu Husqvarna kosilicu, s bočnim bacanjem trave, (motor B&S 190 cc, odmah budem ga zamijenio boljim 🙃, druga robna marka) odmah sam ju kupio i strpao u prtljažnik. Idem dalje, naletim na izvrsnu Homelitku flaxsericu, dogovorim i kupim ju. Idem 100m dalje, još jedna bez glave. Kupim i nju odmah i s njima u auto. Pita me jedan poznanik, pa kaj to delaš, supruga i unuka se smiju, kupuje si igračke 😈🤗🤣. Ja sam jako zadovoljan današnjim danom več sad. Samo su me u startu šokirali "premalo sposobni trgovci / serviseri". Da pohvalim jednog od četiri trgovca u istom servisu dučanu. Skužio je da znam, lomio se da mi proba pomoči, čak me uputio i na konkurenciju, ali je usamljen među nedovoljno sposobnima tamo gdje radi.
Mislim da bi ja stari deda morao ponovo početi biti zaposlen u nekakvom takvom servisu, jer HR je postala tehničko ludilo i neznanje. 🤗🙃😈🥂
Sad idem u akciju sa suprugom i unukama na magnoliju s motorkom 😈😏