• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,590
Otopil se cukor pa sam poflaširal...
Nekad sam imal kuma kojem je pozobal ostanjke, a sad si nekak mislim jel bi možda kolega @lijeskakc trebal pa da mu suseda štrukle složi :unsure:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,735
To je isto kak i loto. Kupuješ srećku, ali nigdar ili rijetko dobivaš. No nada uvijek postoji. Možda pak zarati pa mladi odu na front. Nigdar se ne zna kaj nosi sutra.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
804
Kad ljudi kupuju low deck sa fedrima napred. 2 h hebanja, podlaganja, uffffff.:devilish:..
Još drzgi tjedan pa bum i ja hladovinu pikiral na Jadranu :)
1000019338.jpg 1000019334.jpg 1000019336.jpg

• Like
Reactions: H&S

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,122
Daj, samo nemoj reči da si na Haludovom, prema Ribarskom selu. Bio sam tamo ove nedjelje, a uskoro opet...

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,967
Kad ljudi kupuju low deck sa fedrima napred. 2 h hebanja, podlaganja, uffffff.:devilish:..
Još drzgi tjedan pa bum i ja hladovinu pikiral na Jadranu :)
View attachment 83827 View attachment 83828 View attachment 83829
Actros šleper Low Liner,puče guma u lonjskom polju u šumi,7mjesec oko tebe sam živine skaču a komarci pikaju kroz radne hlače i jaknu ko da si gol.
Toliko je đubre nisko da Nemaš mu kud priči da staviš dizalicu pod most,sreća pa su navozili friško šoder pa je jedan kotač na povišenom pa branik nije puknuo iako ga je dosta napelo nakon malo razgledavanja ne preostaje ništa drugo nego provlačenje kroz šasiju između getribe i diffa da bi došel ispod njega,pa onda kopanje jame da mogu stavit dizalicu pod most da bi ga dignul.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
804
Dobro znam o čemu govoriš..
Ja bi zabranil low linere bez prednje zračne suspenzije.
Za labudicu imam posebnu, nisku ( spljoštenu )dizalicu

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,590
Daj, samo nemoj reči da si na Haludovom, prema Ribarskom selu. Bio sam tamo ove nedjelje, a uskoro opet...
A da, seljak i na moru selo nađe ;)
To mi je omiljena destinacija kad idem na jednodnevni kupanac. Nema gužve, hladovina....
Volim ja svugde ali ovde mi najlepše.

Neznam jel si skontal, ogradili su hotel.... bojim se da nebumo dugo ovde više uživali.....

I ja planiram drugi tjedan još jednom se zaleteti prije nego odem na godišnji.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,590
A da, znaš da je meni usput skrenuti s puta stotinjak kilometara.
Moram si pod hitno brod kupiti :ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh