• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,123
A da, seljak i na moru selo nađe ;)
To mi je omiljena destinacija kad idem na jednodnevni kupanac. Nema gužve, hladovina....
Volim ja svugde ali ovde mi najlepše.

Neznam jel si skontal, ogradili su hotel.... bojim se da nebumo dugo ovde više uživali.....

I ja planiram drugi tjedan još jednom se zaleteti prije nego odem na godišnji.
I meni je top destinacija, budemo uživali još dugo.
Maestral je u vlasništvu nekog Međimurca, a Laguna neznam, Haludovo je davno prodano nekom Ruskom naftašu,i gle vraga, obnovu vodi firma našeg generala povezanom s naftnim biznisom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,601
I gumenjak na čemu buš ga pelal 🤭
I raketu s kojom ga bum vlekel, samo onda moram i Francuza posaditi... :hahah:

I meni je top destinacija, budemo uživali još dugo.
Maestral je u vlasništvu nekog Međimurca, a Laguna neznam, Haludovo je davno prodano nekom Ruskom naftašu,i gle vraga, obnovu vodi firma našeg generala povezanom s naftnim biznisom.
Veli jedan moj projatelj, znam da neznam.
Meni one ograde do pločnika ne mirišu na dobro.
Daj Bog da si u pravu (y)

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,139
Promijenio sam obloge i cilindre u dobošima, sad gledam šešir što drži oprugu na oblogama, pojela ga hrđa i počeo se raspadati pa bih i to promijenio, ali po trgovinama vidim samo komplete svih opruga.

1753354610347.png

Gdje to kupiti?

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,139
15 eura lokalno, ma zamijenit ću sve i gotovo. Našpricam poslije PTFE sprejom i durat će valjda koliko i ovo...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,601
Na mjesto toga ugradiš vijak odgovarajuče dužine i debljine, sa dvije veče pločice između kojih staviš postoječu oprugu i sve skupa malo pritegneš sa kontra maticama.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,759
I danas sunčanje i kupanje.
Izvadilo se malo krupira i luka da se oslobodi mjesto za sjetvu pa se to i pripremilo prije najavljene kiše.

A Tomosicu nebi mjenjal za sve Japanke i Kineskinje skupa

Jel to priprema za sadnju kupusa???
Moji su prije deset dana posadili,, i bolji stroj je pripremio teren,, IMT 509, i njegova freza...

bukovac77

Aktivni član
Tu od
2 Srp 2018
Poruka
182
Znam da se moj upit ne podudara s ovom temom, ali vrijedi probati, nemojte zamjeriti. Ako netko slučajno zna ili pozna majstora za bager yanmar bio 50, molio bih kontakt. Hvala.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,139
Na mjesto toga ugradiš vijak odgovarajuče dužine i debljine, sa dvije veče pločice između kojih staviš postoječu oprugu i sve skupa malo pritegneš sa kontra maticama.
Nema toliko mjesta do doboša, rekao bih manje od 5 mm. Ali prijedlog je dobar...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,601
Nema toliko mjesta do doboša, rekao bih manje od 5 mm. Ali prijedlog je dobar...
A da staviš matice otraga na anker ploču?
Mada obično bude mjesta jer je u sredini onaj dio pakne kroz kojeg prolazi čavlič, a nijedna pakna nije tak tanka da ostane manje od 5 milimetara.
Ja sam uglavnom slagal na opisani način i nikad ništ nije zapinjalo.

Najnoviji postovi

Na vrh